kima Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Pe data de 12 octombrie, la Aeroportul Tulcea, va fi un concurs de accelerare in linie dreapta, pentru masini. Cursele vor incepe la orele 12 trecute fix. Intrarea pentru public este libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erik_cartman Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 merge cineva din constanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 merge cineva din constanta? da mergem maine mai multi. nu stiu inca ora. la 9 la rompetrol in tomis nord, langa vapor. cine doreste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 DUMINICA 17 MAI 2009 LA AEROPORTUL TULCEA SE ORGANIZEAZA UN CONCURS DE LINIUTE PENTRU AUTO... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 DUMINICA 17 MAI 2009 LA AEROPORTUL TULCEA SE ORGANIZEAZA UN CONCURS DE LINIUTE PENTRU AUTO... la ce ora??? ca astia care nu-s din Tl sa stie cand sa plece.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amatoru Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 http://danube-rebels.myforum.ro/viewtopic.php?t=525 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Cezar Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Se zvoneste ca pe data de 18 octombrie, la Aeroportul Tulcea, va fi un concurs de accelerare in linie dreapta, pentru masini. stie cineva mai multe detalii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutu Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Grupa M (maxim 30 participanti cu echipament complet si minim 3 ani experienta) Toate motocicletele dotate cu motor in 2 sau 4 timpi, in linie, V sau boxer Capitol 3 – Modalitatea de desfasurare a competitiei Orar : - Ora incepere inscrieri : 8:30 - Ora terminare inscrieri : 15:00 - Verificari tehnice ale masinilor de concurs : incepand cu ora 9:00 - Ora incepere concurs : 10:00 - Ora terminare concurs : 18:00 - Festivitate premiere : 18:30 – 19:00 - Ora terminare eveniment : 19:00 taxa 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zerolasuta Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 io am sa va iert de data asta ca sunt la buca, dar pe data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Cezar Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) Lasa k4 nu plange k fakem amandoi la urmatoarea competitie,pana atunci fakem una amandoi in spre somova. Editat Octombrie 26, 2009 de Lucian Cezar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Lasa k4 nu plange k fakem amandoi la urmatoarea competitie,pana atunci fakem una amandoi in spre somova. Te duci sa dai cu limba in "urecke" ? stiu e off topic...!!! Mesaj completat pacalici de 2 bani ( From: Lucian Cezar ) ai sictir TRADATOR al clubului ,incearca sa-l lingi tu in anus pe cel care te-a creat. Lucian Cezar is a member of the Membru group and has 61 posts. Sent on: A minute ago Domnule "Vice Presedinte" te anunt ca este o intrebare ...retorica.. "deci" nu necesita raspuns!!! PS : toata lumea care a plecat din club stie unde te duceai..... Mesaj completat Te duci sa dai cu limba in "urecke" ? stiu e off topic...!!! Mesaj completat pacalici de 2 bani ( From: Lucian Cezar ) ai sictir TRADATOR al clubului ,incearca sa-l lingi tu in anus pe cel care te-a creat. Lucian Cezar is a member of the Membru group and has 61 posts. Sent on: A minute ago Domnule "Vice Presedinte" te anunt ca este o intrebare ...retorica.. "deci" nu necesita raspuns!!! PS : toata lumea care a plecat din club stie unde te duceai..... si ca punct 3 --- DA EI SUNT OAMENII CARE VOR DUCE MOTOCICLISMUL TULCEAN PE NOI CULMI ALE GLORIEI !!! Sa ne traiti 1000 de ani ca e tara plina de voi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Ho, ho, cocalares ! Mai bine povestiti si voi ce s-a intimplat, ca nu toata lumea stie (daca tot va adresati Respecte aici pe forum). PS Va rog sa mai explicati o data cum e cu respectul asta, frati clubaci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Ho, ho, cocalares !Mai bine povestiti si voi ce s-a intimplat, ca nu toata lumea stie (daca tot va adresati Respecte aici pe forum). PS Va rog sa mai explicati o data cum e cu respectul asta, frati clubaci. O .. miniPOIDA ....bine te am gasit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) Sint convins ca ti-a fost dor de mine. Si eu abia astept sa ne vedem. Si nu numai eu... Ti-a zis cineva ca ai stofa de kamikaze ? Editat Octombrie 26, 2009 de cristi-mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 O .. miniPOIDA ....bine te am gasit !!! eu zic ca e mai bine ca nu te-a gasit el....bee he hehe ...he he he he ( a se citi rasul lui becali) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zerolasuta Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 grrrr....ma scuzati,am mancat si io niste branza da oi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 grrrr....ma scuzati,am mancat si io niste branza da oi!!! a zis madonna sa respectam minoritatile...asa ca respect si asfalt uscat beh he he he he (becali) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Mai da nu sa gasit niciun tulcean sa spuna cum a fost la aeroport?Niste poze ,niste filmulete .Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 44% din voi suporteri - steaua si celorlalti 44% le place casul.... pe miniMIC nu l includem in statistica ... el poate numara ouale!!! iar cand ne vom vedea ...va salut cu behehe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zerolasuta Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) se scrie oua.be he hee..le. va pup ma ciocoflenderilor Dahaaaaaa Editat Octombrie 26, 2009 de zerolasuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 (editat) http://ec.europa.eu/agriculture/organic/th...ork/hen-eggs_ro Găina Âşi ouă behe he -le Editat Octombrie 26, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate