smok3 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Andrei, tu pregateste-te de alta plimbare in week-end. Poate facem un Buc-Campina-Lacul Paltinul-Valea Doftanei-Secaria-Comarnic-Sinaia si dupa aia mai vedem pe unde ne intoarcem. NU zici rau dar crede`ma ca imi e dor de apa aia nebuna calda imi e dor sa ma simt ca o leguma dupa cateva ore de termalizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Bai Andrei, ne imputeam dreacu' daca mai stateam mult acolo, dadeam in clocot, mi-a placut la maxim, dar simteam cum imi clocoteste pana si sangele datorita apei calde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Noi am stat sa mancam un pic, ca eram de 2 zile pe drum...si cand am vrut sa intram la bazine, ne-au zis bulgarii aia ca s-a inchis .... cu parere de rau ne-am retras spre hotel, dupa ce vreo 45 min am cautat prin tot orashu' niste tigari...n-am gasit nicaieri. La per total a iesit f bine excursia.O sa incercam sa punem si noi poze,avem ceva..mai ales cateva de pe plaja de la Vadu . PS: Cine doreste sa mai mearga la hotelul ala, va dau cheia de la camera noastra. Cand am ajuns la Slobozia, am gasit-o in buzunar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Doreste cineva sa faca sau sa repete acest traseu pe 24-26 octombrie?in afara de mine? Bucuresti: Saturday, Oct 25: High: 12 °C Low: -1 °C Sunday, Oct 26: High: 13 °C Low: 2 °C Varna: Saturday, Oct 25: High: 16 °C Low: 10 °C Sunday, Oct 26: High: 19 °C Low: 11 °C Ai cumva prosop incalzit electric sa iesi din strandul ala termal? Si ai echipament corespunzator sa ajungi pana acolo si inapoi fara bruma pe mustati sau pe gat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 daca nu ploua nu ma sperie temperaturile astea iar la varna 16-19 grade mi se par foarte bune de o excursie moto ca doar nu merg in jeans. iar daca mai bate si un pic de soare...nu vremea va fi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 eu ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate