ACHIMOTO Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 Salut, Noua mea achizitie. Uploaded with ImageShack.us Sa ne vedem cu bine. BINE AI VENIT PRINTRE NOI !!! Multumim de participare - sustinere la actiunea ,, Nu mai vrem animale pe drum '' . Sa ai grija de fostul Transalp al lui Calin , ca si el la ingrijit cu drag , sa ai parte de el ! SA NE VEDEM PE DRUMURILE PATRIEI - asfaltate sau forestiere !!! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 BINE AI VENIT !! Transalpul e o achizitie cat se poate de potrivita pt drumurile din Romania,sa-l stapanesti sanatos si la cati mai multi km !!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 Si eu va multumesc frumos tuturor de saluturi si mai ales de faptul ca am fost primit cum trebuie printre voi din prima zi cind v-am intilnit . Sper sa legam o si mai buna relatie cind ne vom cunoaste mai bine, sper cit de curind la Ribitza (Brad). Bafta ! Mesaj completat Uite citeva poze si cu mine ... nu doar motorul Uploaded with ImageShack.us Sa ne vedem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 prezint si eu noua mobra un intruder de 800cm de care mam indragostit si cred ca o sa avem casa de piatra se recunoaste f usor dupa nr de inmatriculare asa ca sper sa ne vedem cat de curand pe drumuri.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 prezint si eu noua mobra un intruder de 800cm de care mam indragostit si cred ca o sa avem casa de piatra se recunoaste f usor dupa nr de inmatriculare asa ca sper sa ne vedem cat de curand pe drumuri.............. Bv, frumoasa jucarie. De la enduro la chopper e ceva, sper sa va intelegeti bine. S-o stapanesti sanatos si sa ne auzim cu bine la iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Fain "Cal" ti-ai luat ,nu te-ai lasat pana la urma si tot chopper ti-ai luat . Sa ai parte de el. Hai no-rock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Fain "Cal" ti-ai luat ,nu te-ai lasat pana la urma si tot chopper ti-ai luat .Sa ai parte de el. Hai no-rock. mersi mult astai o calitate proasta la mine cand imi pun ceva in cap nu ma las pana nu o fack,orcim de noroaie nam sa uit sa in viitor cine stie poate neo merge mai bine sami iau si o endureana simpatica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 prezint si eu noua mobra un intruder de 800cm de care mam indragostit si cred ca o sa avem casa de piatra se recunoaste f usor dupa nr de inmatriculare asa ca sper sa ne vedem cat de curand pe drumuri.............. Sa-l stapanesti sanatos Cristi,..e frumos..in sfarsit ti-ai luat ce ti-ai dorit RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Sa-l stapinesti sanatos, eu l-am vazut si la el acasa si in realitate e mai misto ... se vede mai bine culoarea aia deosebita ... cel putin mie mi-a placut. Felicitari si drumuri uscate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Fratilor,''ati dat de dracu'' ..si-a scos @yedutz wakasaky.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat August 11, 2010 Share Postat August 11, 2010 Fratilor,''ati dat de dracu'' ..si-a scos @yedutz wakasaky.. bai ,,dracule''firai tu sa fi tiai facut racheta....fain sa ai grija de ea si sper ca ne vedem mai des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Ce a fost prima data ? Geaca verde sau motoreta verde ? ( Oul sau gaina?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Fratilor,''ati dat de dracu'' ..si-a scos @yedutz wakasaky.. Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Si in sfarsit am din nou motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 SA O STAPANESTI SANATOS !!! CAT MAI MULTI KM FARA EVENIMENTE , spre sa scapi de ,, chestia '' care te urmarea cu CBR-ul , si sa nu mai ai evenimente neplacute . RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Merci, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 Si in sfarsit am din nou motor felicitari pt noua motoreta si calatorii fara incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Septembrie 8, 2010 Share Postat Septembrie 8, 2010 (editat) Asa sa fie! Editat Septembrie 8, 2010 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 si ca sa nu uit de noroaie si andrenalina am inghesuit intruderul cu o capra portocalie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Noiembrie 7, 2010 Share Postat Noiembrie 7, 2010 Bravo Calutz ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 (editat) Bravo Calutz ! Noua achizitie .Honda VFR 800. Editat Decembrie 21, 2010 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Schimbasi Radule un pic stilul.Deja l-ai uitat pe ''corbu'' .Bine ca e tot honda ..Mult noroc!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Schimbasi Radule un pic stilul.Deja l-ai uitat pe ''corbu'' .Bine ca e tot honda ..Mult noroc!!!!!! Honda-i Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biela Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 Noua achizitie .Honda VFR 800. da' suparat motor ti-ai mai luat Dacule,gata coclaurile,drumurile de tara...te-ai facut baiat de asfalt, sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Decembrie 23, 2010 Share Postat Decembrie 23, 2010 (editat) Sa-l stapinesti sanatos si sa nu ai nevoie de asigurarea de la mine Apropo ai vazut ca postul cu motorul asta nou (pozele) este postul tau de pe forum cu numarul : 666 ??? !!! Editat Decembrie 23, 2010 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate