Florin Daniel Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Salutari pentru a saptea oara din seria plimbare, Sau cum spune romanul “back in business” sau "back in alcool" Va propun inca o plimbare poate ultima pe anul asta (asa am zis si data trecuta cu Fagarasul , Cheia si Bran) cu doua nopti de cazare in weekend-ul 31 octombrie - 02. noiembrie Locatia de cazare se numeste "Pensiunea Domnitei" categoria 4 **** si este situata in statiunea CALIMANESTI- CACIULATA, judetul Valcea. Vremea se anunta frumoasa iar daca o sa fie ploaie, vant sau zapada si moto nu poate iesi de la garaj avem varianta cu conservele. Bugetul estimat se invarte in jurul sumei de 250 lei/persoana din care: - 110 lei cazare/pers pentru 2 nopti/ cu mic dejun inclus (camere cu baie proprie) + trei 3 lei taxa de statiune - 70 lei cina de vineri seara, pranzul si cina de sambata - 60 lei benzina (avem in jur de 400 km dus intors) In alta ordine costul pentru o persoana de vineri pana duminica cu cazare, taxa de statiune si mese incluse( mic dejun 2, pranz 1 si 2 cine) este de 183 lei. - partea buna este ca vom avea si o masina cu noi asta in caz ca mergem cu moto (a mea sotie) care poate lua ceva de baut cam pentru fiecare in parte. Cei care au mai fost stiu cum se procedeaza cu astea !!!! Avem 18 de locuri disponibile, la care mai putem suplimeta cu inca 6 locuri in vila de vis-a-vis doar cazarea, mesele se vor servi in Pensiunea Domnitei la aceleasi preturi 45 lei/zi pranz si cina. Prin urmare putem incepe...........Avansul de 50% adica 90 lei este obligatoriu pentru cei care doresc sa mearga. Preturile astea sunt valabile de vineri, prin urmare nu pot aranja ceva pentru cei care doresc sa vina de sambata. pentru inscrieri ne auzim la numarul de telefon 0749 158 068 Florin sau adresa de mess vf_daniel Aveti o harta cu locatia exacta si cateva poze cu pensiunea : Editat Octombrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 de vis...si-asa ma asteapta soacra pe la ea...vin sigur 1. vic & alina - camera dubla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vic_le_vic Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) m Editat Octombrie 9, 2008 de vic_le_vic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magnolyum Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 connsider me in... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Vic le vic.............victor si alina..........2 persoane Magnolyum..........catalin...................1 persoana Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane Inascorpio...........ina........................1 persoana Editat Octombrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 PREZENT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Vic le vic.............victor si alina..........2 persoane Magnolyum..........catalin...................1 persoana Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana Gingiu.................stefan....................1 persoana Ratamahata.........alex.......................1 persoana Editat Octombrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Kinder.............Alin...............1 persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Vic le vic.............victor si alina..........2 persoane Magnolyum..........catalin...................1 persoana Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana Gingiu.................stefan....................1 persoana Ratamahata.........alex.......................1 persoana Kinder.................Alin........................1 persoana 10 ocupate libere 8 + ce mai suplimentam vis a vis daca suntem mai multi. Vila de vis a vis ofera aceleasi conditii de cazare. Editat Octombrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristifrig Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 SI eu 2 locuri Stabilim mai multe miine la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
undoo99 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 eu 1 persoana ce e maine la garaj ?? care garaj ? eu de ce nu stiu nimik.? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 (editat) Vic le vic.............victor si alina..........2 persoane Magnolyum..........catalin...................1 persoana Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana Gingiu.................stefan....................1 persoana Ratamahata.........alex.......................1 persoana Kinder.................Alin........................1 persoana Cristifrig..............cristi si vera............2 persoane Undoo99..............andi.......................1persoane 13 ocupate mai avem 5 locuri in vila noastra si 6 vis a vis in alta vila cu aceleasi conditii !!!! eu 1 persoana ce e maine la garaj ?? care garaj ? eu de ce nu stiu nimik.? ) Da la sprit maine ca este vineri !!!! Care garaj???? ai uitat unde iti ai motoru???? Stabilim mai multe miine la garaj Si diseara la academie daca poti ajunge !!! Editat Octombrie 9, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 salotare lomeeee... intru si eu in joc cu 2 locuri ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 9, 2008 Autor Share Postat Octombrie 9, 2008 Vic le vic.............victor si alina..........2 persoane Magnolyum..........catalin...................1 persoana Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana Gingiu.................stefan....................1 persoana Ratamahata.........alex.......................1 persoana Kinder.................Alin........................1 persoana Cristifrig..............cristi si vera............2 persoane Undoo99..............andi.......................1persoane allyen..................florin......................2 persoane 15 ocupate mai avem 3 locuri in vila noastra si 6 vis a vis in alta vila cu aceleasi conditii !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Nasule multumesc pentru credit! Sa pregatim motoarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Vic le vic.............victor si alina+ 2.....4 persoane.....500 lei Magnolyum..........catalin...................1 persoana.....100 lei Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane.....360 lei Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana......100 lei Gingiu.................stefan....................1 persoana......90 lei Ratamahata.........alex.......................1 persoana......(90 lei) Kinder.................Alin........................1 persoana Cristifrig..............cristi si vera............2 persoane Undoo99..............andi.......................1persoane allyen..................florin......................2 persoane.....50 lei Andrei.................andrei.....................2 persoane....200 lei Emil..................................................1 persoana....(90 lei) 20 ocupate mai sunt 4 vis a vis in alta vila cu aceleasi conditii (aici doar se doarme mesele sunt pentru toti in acelasi restaurant) !!!! . Editat Octombrie 10, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 nasule eu mi-am comandat schiuri ...ma leg de tine ..ca sa am si eu adrenalina la maxim ...la 150 pe schiuri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 Vic le vic.............victor si alina+ 2.....4 persoane.....500 lei Magnolyum..........catalin...................1 persoana.....100 lei Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane.....360 lei Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana......185 lei Gingiu.................stefan....................1 persoana......90 lei Ratamahata.........alex.......................1 persoana......(90 lei) Kinder.................Alin........................1 persoana Cristifrig..............cristi si vera............2 persoane......200 lei Undoo99..............andi.......................1persoane allyen..................florin......................2 persoane.....50 lei Andrei.................andrei.....................2 persoane....200 lei Emil..................................................1 persoana....(90 lei) 20 ocupate mai sunt 4 vis a vis in alta vila cu aceleasi conditii (aici doar se doarme mesele sunt pentru toti in acelasi restaurant) !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 ce dezinteresati de aceasta excursie sunteti..imi vine sa plang (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratamahatta Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ce ai ma? Suntem deja 20 de oameni. Suficienti sa incingem o petrecere monstruasa. Cine nu vrea sa vina nu are decat de pierdut. Deja numar zilele. Hai sa ne auzim cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 Ce ai ma? Suntem deja 20 de oameni. Suficienti sa incingem o petrecere monstruasa. Cine nu vrea sa vina nu are decat de pierdut. Deja numar zilele. Hai sa ne auzim cu bine! Corect !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Ce ai ma? Suntem deja 20 de oameni. Suficienti sa incingem o petrecere monstruasa. Cine nu vrea sa vina nu are decat de pierdut. Deja numar zilele. Hai sa ne auzim cu bine! o sa caut special pt tine maneaua aia cu "numar zilele" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 Vic le vic.............victor si alina+ 2.....4 persoane.....500 lei Magnolyum..........catalin...................1 persoana.....100 lei Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane.....360 lei Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana......100 lei Gingiu.................stefan....................1 persoana......90 lei Ratamahata.........alex.......................1 persoana......(90 lei) Kinder.................Alin........................1 persoana Cristifrig..............cristi si vera............2 persoane Undoo99..............andi.......................1persoane allyen..................florin......................2 persoane.....50 lei Andrei.................andrei.....................2 persoane....200 lei Emil..................................................1 persoana....(90 lei) 20 ocupate mai sunt 4 vis a vis in alta vila cu aceleasi conditii (aici doar se doarme mesele sunt pentru toti in acelasi restaurant) !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Octombrie 14, 2008 Autor Share Postat Octombrie 14, 2008 Vic le vic.............victor si alina+ 2.....4 persoane.....500 lei Magnolyum..........catalin...................1 persoana.....100 lei Florin-v...............florin si iulia...........2 persoane.....360 lei Inascorpio...........ina........................1 persoana Gomez................gabi......................1 persoana......100 lei Gingiu.................stefan....................1 persoana......90 lei Ratamahata.........alex.......................1 persoana......(90 lei) Kinder.................Alin........................1 persoana Cristifrig..............cristi si vera............2 persoane Undoo99..............andi.......................1persoane allyen..................florin......................2 persoane.....50 lei Andrei.................andrei.....................2 persoane....200 lei Emil..................................................1 persoana....(90 lei) 20 ocupate mai sunt 4 vis a vis in alta vila cu aceleasi conditii (aici doar se doarme mesele sunt pentru toti in acelasi restaurant) !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 pot sa va asigur ca drumul este bun pana la Rm. Valcea, pana acolo am fost weekendul trecut. nu se mai lucreaza nici pe autostrada, nici pe dealul negru. la iesirea de pe autostrada, la Pitesti nu mai sunt probleme cu aglomeratia, sau cam finalizat lucrarile de la suprafata. in schimb aveti grija prin localitatile de dupa Pitesti, asfaltul nou te face sa bagi mana grav in gaz(daca timpul va permite sa mergeti cu mobrele). cand am vazut Calimanesti, am zis ca ma bag si eu, dar mi-am adus aminte ca am nunta unui prieten pe 01 nov. distractie placuta la Valcea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate