Rotila Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Ne-am adunat vreo 4 parca pt dimineata..... toata lumea e binevenita, o sa anut mai incolo ora la care merem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Ne-am adunat vreo 4 parca pt dimineata..... toata lumea e binevenita, o sa anut mai incolo ora la care merem. Salut, Maine (11.10.2008) nu se baga nici unu? eu o sa fiu acolo de la 10:00. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 asta voiam Âşi eu să zic (dacă nu vine mîine dimineață nimeni) ... prezent la 10 (sîmbătă) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 10, 2008 Autor Share Postat Octombrie 10, 2008 Am dat tel si e inchiriat toate ziua:( ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Am dat tel si e inchiriat toate ziua:( ............ Am sunat si eu si mi-a zis ca maine e inchiriat de la 10 la 14, dupa liber. Duminica liber toata ziua. Asa ca, se baga careva maine de la 14? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) Cam cat un rinichi 20 Ron / 10 minute Editat Octombrie 11, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 N-a fost nimic închiriat. Pînă la 11 pista a fost absolut goală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 Duminica adica azi ...ajungem pe la 11. Am uitat sa scriu ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Distractie placuta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Cateva poze de ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 dc doar cateva ( vreau poze si cu mine:(( Misuleeee plssss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Salut. Stiu ca nu ma incadrez la categorie insa daca ai poze si cu un gsxr 600 2004 ( alb - carene curse ) te rog sa le postezi . Multam anticipat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 dc doar cateva ( vreau poze si cu mine:(( Misuleeee plssss Scuze, dar nu esti prin nicio poza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 Scuze, dar nu esti prin nicio poza.... Nu erai tu ala mic care statea pitit pe circuit ....puteam sa jur ca m-ai prins si pe mine din fata:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) Salut.Stiu ca nu ma incadrez la categorie insa daca ai poze si cu un gsxr 600 2004 ( alb - carene curse ) te rog sa le postezi . Multam anticipat . astea sunt bune? Editat Octombrie 13, 2008 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu erai tu ala mic care statea pitit pe circuit ....puteam sa jur ca m-ai prins si pe mine din fata:( Eu eram asta: pozele le-a facut un amic si a cam facut doar celor care ii cunostea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 Aha .....te dai marfa:) ...sa imi zici si mie cand mai vii sa ma dau si eu cu time ....poate se mai prinde ceva si de mine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 aveti idee cand se inchide "sezonul" la amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Aha .....te dai marfa:) ...sa imi zici si mie cand mai vii sa ma dau si eu cu time ....poate se mai prinde ceva si de mine:) Haha merci, dar sunt baieti care se dau cu mult mai tare si mai "curat" decat mine. Eu in general merg in weekend. Vroiam sa mergem weekend-ul viitor la Bacau, dar o sa fie un eveniment pe circuit sambata si pentru o zi nu prea are rost. Asa ca daca vremea ne permite vom fi pe AmcKart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Aha .....te dai marfa:) ...sa imi zici si mie cand mai vii sa ma dau si eu cu time ....poate se mai prinde ceva si de mine:) Haha merci, dar sunt baieti care se dau cu mult mai tare si mai "curat" decat mine. Eu in general merg in weekend. Vroiam sa mergem weekend-ul viitor la Bacau, dar o sa fie un eveniment pe circuit sambata si pentru o zi nu prea are rost. Asa ca daca vremea ne permite vom fi pe AmcKart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 intrebare: cat mai tine "sezonul" amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Sar'mina ray pt pozne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Sar'mina ray pt pozne ce avatar Mafioso-Look ți-ai tras :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nu am ce face daca sunt fotogenic ))) Ramane pe sambata bibi , sa vedem daca am mai invatat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate