cetateanulx Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 ceva gaerne am vazut la motomania. Sidi gasesti la honda pe dorobanti multumesc si in concluzie care-s mai bune????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Eu am intreb, oare merita sa dai 1.300- 1.400 ron pe o pereche de cizme care le folosesti doar un sezon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Eu am intreb, oare merita sa dai 1.300- 1.400 ron pe o pereche de cizme care le folosesti doar un sezon ? eu am niste Oxtar de doi ani si sunt inca in stare buna desi le-am forjat.eu zic ca merita.nu ai cum sa mergi in slapi desi eu am incercat ) va spun ca nu merge vezi poze de-ale mele mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Nu zic sa cumperi cizme cu 300 RON, dar undeva la 200 euro sunt cizme destul de bune. dupa un sezon intreg in care iesi aproape in fiecare duminica nu mai arata ele prea bine si din astea unde se gasesc???????????cine aduce la noi Gaerne???????????si de asemenea sidi unde segasesc?????????????? Apropo, pot sa iti aduc si eu gaerne daca vrei, iti dau un PM cu preturile sa iti faci o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 8, 2008 Autor Share Postat Decembrie 8, 2008 Eu am intreb, oare merita sa dai 1.300- 1.400 ron pe o pereche de cizme care le folosesti doar un sezon ? eu am alta intrebare - oare merita sa mergi cu cizme ieftine si sa-ti rupi picioarele? Toata aventura cu fractura de glezna m-a costat pana acum in jur de 1500E si mai am de bagat pana termin recuperarea. Asta fara sa cuantific durerea fizica, disconfortul creat familiei, pierderile de la business. Eu daca stiu ca am 1% sanse sa scap de o posibila accidentare o sa marchez banu pe echipament! E alegerea fiecaruia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cetateanulx Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Nu zic sa cumperi cizme cu 300 RON, dar undeva la 200 euro sunt cizme destul de bune. dupa un sezon intreg in care iesi aproape in fiecare duminica nu mai arata ele prea bine Apropo, pot sa iti aduc si eu gaerne daca vrei, iti dau un PM cu preturile sa iti faci o idee astept! multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Eu am luat SG10 (pentru un prieten) si SG12 (pentru mine) de la importatorul oficial Gaerne pentru Romania. Nu dau datele de contact pentru acesta, daca vrei le poti gasi usor de tot aici: http://www.gaerne.com/distributors/elenco.asp?categoria=moto Doar selectezi Romania et voila. Despre preturi sunt cam pe-acolo cu cele mentionate de Alfred. In ceea ce ma priveste (bazat pe ce am citit, recomandari) cred ca cele mai bune solutii actuale in acest domeniu sunt Gaerne SG10/SG12 si Sidi Crossfire. Referitor daca merita sau nu pretul mare este discutabil ... nimic nu ofera 100% protectie indiferent de cost. Insa un produs mai scump (avansat tehnologic) mai reduce din probabilitatea de a te accidenta (grav). Eu asa vad lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 preturile nu sunt cam pe acolo, sunt exact la fel cu cele de la team motors,hai ca bagam in oferta si transportu gratuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) MarcPe mine ma intereseaza care protejeaza mai bine, nu care se inchide mai bine sau e mai comoda. Si aici crossfire castiga. O sa le probez oricum pe ambele inainte. sa traiesti Ionut Din ce am testat, iti recomand sa iei in calcul si Alpinestars Tech 8. Comparativ cu Sidi crossfire sunt mai putin mobile dar in timp te vei obisnui. Editat Decembrie 11, 2008 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 si din astea unde se gasesc???????????cine aduce la noi Gaerne???????????si de asemenea sidi unde segasesc?????????????? da noi. www.motociclete.com.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 astea cum sunt? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/...electSubProduct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 incepe sezonu si nu am decat cizmele vechi Azi am probat Sidi Crossfire la InterMotorcycle. De departe cele mai misto cizme in care mi-am bagat picioarele; o sa-mi iau sigur unele la un moment dat, dar nu acu - "croiala" lor pe picior ma apasa fix pe placutza minunata de la glezna. Maine sau poimaine o sa probez Scott Genius. Si daca nu ma jeneaza, alea sunt; chiar daca am citit pe net ca nu prea simti frana. Daca nici in alea nu ma simt bine ... e putin complicata situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 tech 10-le de la alpinestars are un ciorap de mare exceptie! are niste intarituri laterale(exterioare) asemanatoare ortezelor. cu astea nu prea mai ai cum sa-ti mai bulesti glezna. nu-mi esti tu prea drag domnu ionut, dar daca vrei sa probezi si sa cumperi iti garantez un pret fantastic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 daca vrei sa probezi si sa cumperi iti garantez un pret fantastic! daca ai un 44 pe care sa-l pot proba si un pret bun da-mi PM. Sigur sunt f ok ca si protectie, dar trebuie sa ma asigur ca nu apasa pe glezna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 ionut, de ce nu incerci si gaerne (sg10/sg12)? ca nu strica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 ionutz, am eu o pereche nr 45 daca vrei sa le probezi sa-ti faci o idee. Modelul este Sidi Charger si este mai bun decat Crossfire (am si din astea dar sunt mai slabe). Mark cum sa fie charger mai bune ca crossfire!!!am amindoua modelele e gresit ce spui !chargerul e mai comod!!!dar protejaza mai putin. crossfire sint nr 1. am 3 perechi de sidi.sidi nr 1 !nu intra apa.modelul vechi flexforce spun uni ca e nr 1 am avut dar le am dat ca erau culoare rosie.am ktm.am avut si gaerne sg10 limited cu carbon f f bune cu gel inauntru. daca ai un 44 pe care sa-l pot proba si un pret bun da-mi PM. Sigur sunt f ok ca si protectie, dar trebuie sa ma asigur ca nu apasa pe glezna. ioane,sidi trebuie sa iei mai mari cu un nr obligatoriu din cauza virfului tesit.iti aduc pe comanda orice model de cizma si echipament din america o sa fac magazin la monteoru si ovi service.incearca gaerne sg 10 sau sg 12(cu carbon) sint cu gel inauntru.dar sidi sint nr 1. astea cum sunt?http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/...electSubProduct sint scumpi fc-moto.am luat mereu pina sa aduc din state. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 5, 2009 Autor Share Postat Februarie 5, 2009 ionut, de ce nu incerci si gaerne (sg10/sg12)?ca nu strica ... Nu gasesc sa probez Gaerne SG12 in Bucuresti Trebuie sa le iau pe probate ca e problema cu fieru de la glezna. Azi am probat Scott Genius si ma jeneaza tare - altfel, iti dau o senzatie de rezistenta suprema! @Teo - bafta cu pravalia. La vara o sa ai multi clienti! Am vorbit si cu Lorenzo care m-a sfatuit sa-mi bricolez un fel de captuseala din neopren si ceva burete pe care sa o pun deasupra fierului si sa-mi iau cizme cu un numar mai mare decat mi-as fi luat normal (adica, cum port eu 43 la adidasi sa-mi iau cizme 45). In weekend bricolez mansonu si next week ma duc sa mai probez din nou un Sidi ... 45 de data asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Nu gasesc sa probez Gaerne SG12 in Bucuresti Trebuie sa le iau pe probate ca e problema cu fieru de la glezna. Azi am probat Scott Genius si ma jeneaza tare - altfel, iti dau o senzatie de rezistenta suprema! @Teo - bafta cu pravalia. La vara o sa ai multi clienti! Am vorbit si cu Lorenzo care m-a sfatuit sa-mi bricolez un fel de captuseala din neopren si ceva burete pe care sa o pun deasupra fierului si sa-mi iau cizme cu un numar mai mare decat mi-as fi luat normal (adica, cum port eu 43 la adidasi sa-mi iau cizme 45). In weekend bricolez mansonu si next week ma duc sa mai probez din nou un Sidi ... 45 de data asta. nasol cu fieru.dar nu inteleg cum e fieru asta(pe afara)???sa sti ca si gaerne sint f f bune sg 12 sint marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 nasol cu fieru.dar nu inteleg cum e fieru asta(pe afara)??? este intre os si piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 ti-aÂş fi trimis eu sg12 din timisoara sa le incerci da' problema e ca ale mele sunt 42 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Nu gasesc sa probez Gaerne SG12 in Bucuresti Trebuie sa le iau pe probate ca e problema cu fieru de la glezna. Azi am probat Scott Genius si ma jeneaza tare - altfel, iti dau o senzatie de rezistenta suprema! @Teo - bafta cu pravalia. La vara o sa ai multi clienti! Am vorbit si cu Lorenzo care m-a sfatuit sa-mi bricolez un fel de captuseala din neopren si ceva burete pe care sa o pun deasupra fierului si sa-mi iau cizme cu un numar mai mare decat mi-as fi luat normal (adica, cum port eu 43 la adidasi sa-mi iau cizme 45). In weekend bricolez mansonu si next week ma duc sa mai probez din nou un Sidi ... 45 de data asta. Daca vii la CL we viitor iti aduc Sidi ala 45 si poti sa te dai cu el sa vezi cum e. PS Si iti dau si suportul ala c care te-am tot momit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Daca vii la CL we viitor iti aduc Sidi ala 45 si poti sa te dai cu el sa vezi cum e. merci. Vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 _________________________________________________________ am luat pana la urma Alpinestars Tech 10. Am probat si m-am simtit f bine. Nu ma jeneaza absolut deloc la glezna. Ciorapul interior are niste priotectii de glezna f jmekere. Cizmele sunt solide - dpdv safety cred ca sunt ce trebuie. Ca minusuri - sunt foarte grele, rigide si butucanoase. Insa sper sa se mai lase si sa ma obisnuiesc. Oricum, dupa ce isi revine glezna o sa iau si o pereche de Sidi sau Gaerne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucihusky Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Ioane, ai incercat Forma Dominator? Eu am o pereche si mi se par mult mai sigure decat ce aveam inainte. Si pe deasupra sunt si mult mai comode. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Sunt off-topic, asa ca puteti sterge daca deranjez. Vin cu o rugaminte la voi, fiindca multe informatii bune le-am cules din posturile celor care au scris inaintea mea. Acum ceva timp am creat topicul CIZME ENDURO/MOTOCROSS/SUPERMOTO tocmai fiindca am dorit (si inca doresc) sa fac o alegere corecta. Nu am nici un dubiu in privinta raportului dintre experientele noastre, asa ca m-as bucura sa scrieti acolo. Sunt multi in situatia mea. Editat Martie 9, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate