wolf4mwolf Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Ne vedem la Arc azi.... EU UNU MA GANDEAM SA O TRANSFORMAM IN INTALNIRE PENTRU Ski-jeturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Io cred ca trec.. direct prin Corint! Ca ITB-ist?! Nici macar echipament pt ploaie n-am. Nu mai zic de pericole. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 eu am echipament de ploaie, da munca ma obliga sa vin direct in corint!!! mielule, io zic sa apari shi tu p-acolo!!! itzi aduc ceva bun :baldy: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Ne vedem prin Corin pe la 6 - 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Cred ca apar si eu ori la arc ori direct in Corint...Miu a dat aseara de baut de am ajuns la 12 la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Babelor, va sperie ploaia ca va uda ? La Arc cand am ajuns nu mai ploua. Ca a inceput sa ploua dupa aia ... e alta poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Azi presupun ca e intalnire normala la arc nu?My first time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 banuiesc ca da...i'll be there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 Azi presupun ca e intalnire normala la arc nu?My first time you'll never forget it !!!! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Sal reverse, nice meeting you la arc imi pare rau ca n-am stat mai mult de vorba dar m-am luat cu unul, cu altul, apoi a sunat telefonul (si am vb o gramada) si apoi ai disparut...? pe data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Sal reverse, nice meeting you la arc imi pare rau ca n-am stat mai mult de vorba dar m-am luat cu unul, cu altul, apoi a sunat telefonul (si am vb o gramada) si apoi ai disparut...? pe data viitoare Sal,nice meeting you 2, imi pare rau ca nu am mai stat dar era school night ...tinem legatura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate