alex123 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 cu preturi rezonabile nu gen orange county varza http://www.hogs4sale.com/Inventory_Chopper.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 sunt multe astfel de siteuri sau forumuri care au sectziuni dedicate vanzarii chopperelor. spre exemplu: http://www.clubchopper.com/forums/forumdis...hp?s=&forumid=8 http://chopper.custombike.org/for_sale/ etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 stiu.. eu am postat unul dintre ele care imi place mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 uite o frumusete de vanzare pe site-ul asta la numai 12000 de dolari americani mie imi place grav...are si kickstart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 cum draku sa te dai pe soselele din RO fara suspensie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 22, 2005 Autor Share Postat Septembrie 22, 2005 incet incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 incet incet corect :baldy: cei care tot repeta intrebarea asta: "cum draku sa te dai pe soselele din RO fara suspensie?" nu s-au plictisit sa li se raspunda mereu la fel!!! man, cand itzi place un anumit tip de motor foarte mult treci peste obstacole de acest gen !!!! nu-tzi iei chopper sa mergi cu 150 la ora!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 corect :crack: cei care tot repeta intrebarea asta: "cum draku sa te dai pe soselele din RO fara suspensie?" nu s-au plictisit sa li se raspunda mereu la fel!!! man, cand itzi place un anumit tip de motor foarte mult treci peste obstacole de acest gen !!!! nu-tzi iei chopper sa mergi cu 150 la ora!!!! io nu m-am plictisit, pt ca n-am pus intrebarea decat o singura data oricum, sunt de acord ca pasiunea cere sacrificii da' pana si tu trebuie sa fii de acord ca e destul de greu sa treci peste unele "obstacole" din Buc cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 da' pana si tu trebuie sa fii de acord ca e destul de greu sa treci peste unele "obstacole" din Buc cu asa ceva corect dar daca ash avea bani motivul invocat de tine nu m-ar impiedica sa-mi iau chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 La ce gauri sunt in drumuri nu mai conteaza cu sau fara suspensie. Placerea face totul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 La ce gauri sunt in drumuri nu mai conteaza cu sau fara suspensie. Placerea face totul! ce producator face chestia aia la doar 12000?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate