dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 tot umbland pe net dupa choppere, am dat de urmatorul chopper mie nu imi place deloc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 CAm uratel... interesanta totusi ideea. Un singur lucru am de zis: nu vad rostul unui astfel de motor pe un chopper; la peste 140, deja e deranjant vantul, la mai mult, zbori dreq de pe el... nu exita nici un soi de parbriz sau carena... bani si timp aruncati chiar aiurea... . Da' fiecare cu gusturile lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Nu e un chopper..e un streetfigher. Moderatorule de choppere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 Nu e un chopper..e un streetfigher. Moderatorule de choppere. corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 21, 2005 Autor Share Postat Septembrie 21, 2005 bine ca le shtitzi voi pe toate!!! :baldy: l-am luat de pe un site de choppere!!! daca va pricepetzi voi mai bine decat aia, asta e :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ikarus Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Bai da urat e ! Eu nu inteleg "noul val" asta cu modificat sportivane in ceva gen cruiser/streefighter! Toate arata ca un kur (vezi cele care vin din DE la intrunirea MC Trust). Da poate nu putem noi sa tinem pasu cu "moda". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Eu as zice ca este un dragster mai mult decat stretfighter. Manevrabilitatea a scazut cu bascula asa de lunga. Motoarele japoneze fiind mult mai ieftine si din abundenta fiecare isi face jucaria lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Cu asta esti in pericol sa decoleri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate