Mr_ORL Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Care e faza cu 50 la ora legal ? pai e vb la turul tarii pe comuniste sa intru si eu, si jafurile mele nu urca mai mult de 50 adik eu merg suuuper legal dar pana atunci poate am ceva mai capabil...oricum as scoate simsoneta la un tur al tarii dupa reconditionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 foarte important !!! are cineva idee de unde pot cumpara o bascula ca a lui Firestarter, in stare buna?( fara sa fi fost rupta si sudata) si inca ceva: pinionul motorului pentru mersul solo cati dinti trebuie sa aiba la mz es? parca vad ca il corupem si pe RaduI sa ne insoteasca . Sa-i mai acordam ceva timp sa se puna in tema. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Hehehe .... stai bre, ca nici A-ul nu-l am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Hehehe .... stai bre, ca nici A-ul nu-l am same situation poate am timp sa il iau la anu....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate