Andrei_D Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 foarte important !!! are cineva idee de unde pot cumpara o bascula ca a lui Firestarter, in stare buna?( fara sa fi fost rupta si sudata) si inca ceva: pinionul motorului pentru mersul solo cati dinti trebuie sa aiba la mz es? parca vad ca il corupem si pe RaduI sa ne insoteasca . Sa-i mai acordam ceva timp sa se puna in tema. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Hehehe .... stai bre, ca nici A-ul nu-l am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Hehehe .... stai bre, ca nici A-ul nu-l am same situation poate am timp sa il iau la anu....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate