harciogu Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 frumoasa petrecere! pacat ca am lipsit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 (editat) A fost beton!!! M-am simtit super bine da' am intins-o mai devreme ca ma cam luase de mecla. N-am mai baut atata(mult rau) de nu mai tin minte. Editat Septembrie 28, 2005 de hell biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 1. DRAGUTZ PARTY, DRAGUTZI INVITAZI..... (MARI BARFITORI DACA AU MOTIVE...) .... 2. TZATZEE? BAI (cuvant urat), TE-AI TZICNIT!!! VREI TZATZEE? STII BINE CA-TZI POT INDEPLINI DORINTZA.... DOAR CA N-O SA MAI FI TU INSUTZI....TOZI SE VOR UITA CIUDAT LA TINE! 3. CARE DREAQ MIA INSHIRAT CARBUNI PE JOS? VETZI PLATI ECHITABIL CU CAT AM FRECAT EU MOCHETA... 4. CINE DREAQ MI-A MANJIT OGLINDA(CU RUJ) IN BAIE? TE BLESTEM SA FII "URAT" CA MINE! FAC VUDU CU GAINA LA TZARA! 5.VA IA MAMA DREAQ DA VA VETZI MAI LUA DE RAY!!! NO SHIT, NO JOKE! 6. OPHELIA! STAI JOS....4! 6. MAI TRECETZI ...VECINII NU-S O PROBLEMA! ORICAND POT SA-MI FAC ALTZII NOI!!! EU SUNT MOTIVUL PENTRU CARE AU CAZUT PRETZURILE LA APARTAMENTE IN BERCENI!!! AI BAU BIFOR IU!!! MY HOME.....EU STAU LA ETAJUL 3... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 3, 2005 Autor Share Postat Octombrie 3, 2005 2. TZATZEE? BAI (cuvant urat), TE-AI TZICNIT!!! VREI TZATZEE? STII BINE CA-TZI POT INDEPLINI DORINTZA.... DOAR CA N-O SA MAI FI TU INSUTZI....TOZI SE VOR UITA CIUDAT LA TINE! Pai chiar nu vad care e problema ta fata si-a dat consimtamantul, stia pt ce sunt pozele, in plus, daca spune cineva de fatuca mea ca are tzatze misto, eu ma bucur, nu ma supar ca un prost 5.VA IA MAMA DREAQ DA VA VETZI MAI LUA DE RAY!!! NO SHIT, NO JOKE! Nu s-a luat nimeni de Ray, a fost la un moment dat sufletul petrecerii. Si chiar daca s-ar fi luat, cred ca el ar fi trebuit sa se agite, nu tu. Concluzia: Stai jos, nota 10 pt petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Bine bine, dar cand e urmatoarea? si la cine? eu abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Bine bine, dar cand e urmatoarea? si la cine? eu abia astept am votat shi urmatoarea o sa fie la... TINE ACASA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 pe pariu ca facem la tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 'r-ati ai dreaq de satanisti violatori, nu va mai hotarati odata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 pe pariu ca facem la tine? pariu ca nu o sa fie asha!!! la mine nu e loc :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 a mine nu e loc Se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 ANUNT UMANITAR -- CINE ARE CASA MARE, VA ROG SA O PUNETI LA DISPOZITIA MEMBRILOR MARCANTI AI FORUMULUI PENTRU PETRECERE!! E spre binele forumului, zau asa ... si fiecare vine cu bautura pe care preconizeaza ca o va consuma PS: "casa mare" inseamna... mai mult de o ghereta de portar, de 2mp... cum se pare ca are demeweul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 tu ai devenit melancolic de cand pleci in jermanica shi reinvii topicuri moarte de demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate