morarugeorge Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 are cineva sau unde gasesc un bec pentru far dublu filament 25/25W sau ceva asemanator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 incearca la piaggio pe titulescu eu de acolo am luat pentru peugeotul meu, dar cu alte caracteristici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 intersectia Plevnei cu Stefan Furtuna, e un magazin chiar pe unul din colturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 (editat) Ia si becu vechi cu tine daca mergi la Piaggio pe Titulescu. Acolo au cataloage cu becuri si pina acum eu am gasit tot ce am avut nevoie pe stoc. p.s. : In general am ajuns la ei doar daca nu gaseam ce aveam nevoie la una din benzinariilee Agip din drum . Editat Octombrie 4, 2005 de mihaip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate