B.B. Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 In acest topic va rog sa puneti poze de la pescuit, daca ati fost in vara asta. si daca sunteti pescari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 sunt multe poze cu pescari in topicul asta: snagov 2005 /index.php?showtopic=26652 shi aici naipu 2005 /index.php?showtopic=27717 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2005 Autor Share Postat Septembrie 29, 2005 Nu stiam, probabil sunt mai demult. Si ce daca, sa puna lumea poze mai fresh.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Nu stiam, probabil sunt mai demult. Si ce daca, sa puna lumea poze mai fresh.. care mai de mult? Sunt recente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Mah nene... baga ochiu cu atentie sa vezi poze unicat cu marele Esc Hunter... ai auzit de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Mah nene... baga ochiu cu atentie sa vezi poze unicat cu marele Esc Hunter... ai auzit de el? la pozele astea te refreai shi :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2005 Autor Share Postat Septembrie 29, 2005 Daca pentru tine "recent" inseamna de-acu o luna, asta este... Si din ele 70% nu sunt de la pescuit. Sunt de LANGA pescuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Pai daca e s-o luam asa, singuru care a fost cu adevarat la pescuit a fost wolf4mwolf, care aprins un somn baban, de vreo 6 ore. A dat la ciorap de pe ponton. Parerea mea ca ala a fost LA pescuit, s-a prins si peste (mai mare sau mai mic ). Acu asta e, era mai mare distanta pana la Dunare, asa ca am preferat o balta. P.S. A si acu doua saptamani inseamna cam jumatate de luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 In acest topic va rog sa puneti poze de la pescuit, daca ati fost in vara asta. si daca sunteti pescari! pai si in poza ta, in afara de niste oameni care stau cu betzele in mana, eu nu vad pescari Nici macar pesti As fi tentat sa cred ca de fapt sunt niste oameni in spatele unor trestii. Sau elementul principal era Mobreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2005 Autor Share Postat Septembrie 29, 2005 Eu nu prea am fost vara asta (si stau pe malu' Dunarii (mai exact la cateva sute de metri)) si voiam sa vad poze cu altii care au fost mai norocosi. Cu inundatiile astea s-a dus dracu tot pescuitu' la Dunare! pt Alveola: Daca maresti bine poza o sa vezi si pestii !!! E singura pe care o aveam la mine azi in aparat. Am sute de poze mult mai misto de la pescuit dar nu sunt in format digital. Nu am fost la peste decat o data de cand am aparatu asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 lasa-i sa comenteze!!! sunt geloshi ca au mers la 50 de km de bucureshti sa arunce shi ei unditza in balta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 sunt geloshi ca au mers la 50 de km de bucureshti sa arunce shi ei unditza in balta de fapt au fost 40 In plus, cred ca tu erai gelos ca noi am pescuit noaptea la viermisor si al tau era prea mic, trageau doar puricii de balta la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 de fapt au fost 40 In plus, cred ca tu erai gelos ca noi am pescuit noaptea la viermisor si al tau era prea mic, trageau doar puricii de balta la el pozele facute la naipu spun altceva!!! nici cu zoomul la maxim nu am reushit sa vedem viermishorul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 @DMW: Foaie verde barabula Stau in apa pan'la brau Unde-i rima? Cand afli raspunsu, o sa stii de ce n-a mers treaba cu zoom-ul P.S. Hai sa nu-i stricam omului topicul, era totusi vorba de pescuit, nu de "viermisorii" vostri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Poze de la inceputul anului... cand aici era vara. Pescuit extrem! Nu incercatzi sa imitatzi cascadoriile din imagine, ele sunt facute de profesionishti (profesionist) Mai am o luna shi incepe noul sezon la dintzoshi. Sper la sfarshit de sezon sa am toate umblatoarele shi mainile intregi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Oauuuu, frumos pestisorul. Lupta sa-l scoti nin apa e remarcabila. Asa ceva nu am vazut pe aici dar in schimb pisica de mare am scos si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 Poze de la inceputul anului... cand aici era vara. Pescuit extrem! Nu incercatzi sa imitatzi cascadoriile din imagine, ele sunt facute de profesionishti (profesionist) Mai am o luna shi incepe noul sezon la dintzoshi. Sper la sfarshit de sezon sa am toate umblatoarele shi mainile intregi. VREAU SI EU ACOLO!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 mai pun eu cateva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 Cateva poze de la Dunare, pe fashia de frontiera (cu Moldova si Ukraina) ce se vede in zare e pamant moldovenesc (R. Moldova) si Dunarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 Aici sunt cateva poze cu Mobra mea la drum... poze cu mobra mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 (editat) Cateva poze facute vara asta ....Lacul Pantelimon langa Soseaua de Centura Si bineinteles saramura preparata de "tata-socru" care este un expert in acest domeniu... Editat Octombrie 15, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 iete si de la baiatu..proaspat pescar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 Captura unui prieten din gasca noastra. Crap de 8,1 kg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 poze de la noi de la tulcea la baltoaca de langa combinat imi pare rau k nu am poze si cu lisitele vanate da data viitoare cand merg la pescuit o sa fac poze special ca sa va fac sa veniti sa vedeti un pescuit pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 Ce beton i-acolo frate! Eu locuisc in Galati-Braila de 12 ani de-acuma si n-am fost niciodata la Tulcea sau in Delta. Si am si fosti colegi de fakultate acolo. Tre sa vin neaparat. Da la vara de-acuma. Am sa mai pun si eu poze de pe vremea cand nu aveam digital, da trebe scoase de pe filme si scanate. Si pentru asta trebe bani! Am vost ieri (duminica, 16.10) la pescuit undeva la Dunare (la Stancuta, langa Gropeni) si pe la 11 a venit o ploaie de ne-a facut ciuciulete si abia abia am scos Mobra din noroaie pe asfalt. Cand am ajuns acasa nu ne mai vedeam de noroi, nici eu, nici motoreta. Am sa pun o posa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate