Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 un amic de-al meu are un carpati care are 700 si ceva de km! are o bobina mare si buna (am masurat-o) da' nu da scanteie! platina e noua, magnetoul da curent, scurt nu are, cundensatoru' mere, contactul functioneaza da' nu da scanteie! ce am vazut eu in schimb pe bobina aia nu am mai vazut nicaieri: pe langa + si - mai are o borna (nu mai stiu cum e notata)! booon! intre borna + si aia ciudata este o chestie legata la bornele astea cam de 3 cm pe 3 sau 2 pe 3 si e din ceva ceramica... ce dreq e aia? io n-am mai vazut asa ceva pana acum! ma gandesc ca poate chestia aia o fi stricata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 SA NU FIE CUMVA UN FEL DE REZISTENTE...NU SCRIE NIMIC PE ELE?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Incearca sa verifici si fisa, poate e intrerupta. Off Topic: Vorba "proverbului" - motoreta Carpati, stati in poponeata si reparati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 nu-i intrerupta! p.s. nu sunt incepator intr-ale secretelor cmunistelor si nici ciocanar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 ce am vazut eu in schimb pe bobina aia nu am mai vazut nicaieri: pe langa + si - mai are o borna (nu mai stiu cum e notata)! booon! intre borna + si aia ciudata este o chestie legata la bornele astea cam de 3 cm pe 3 sau 2 pe 3 si e din ceva ceramica... ce dreq e aia? io n-am mai vazut asa ceva pana acum! ma gandesc ca poate chestia aia o fi stricata! Este o rezistenta pentru limitare de curent, si pentru a echilibra magentoul, cu scopul ca pe fiecare faza sa ai consumatori egali. eu am avut asa ceva la mobra dar le-am demontat.. Merge si fara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 aha! bun, am inteles ca merge si fara dar daca rezistenta aia nu functioneaza si totusi este pe bobina este posibil ca din cauza asta sa nu dea scanteie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 intradevar, rezistenta aceea nu-si are rostul acolo......ceea ce dovedeste sa bobina este de dacie.......recomand alta bobina de inductie si verificarea atenta a distantei platinei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 nu-i intrerupta! p.s. nu sunt incepator intr-ale secretelor cmunistelor si nici ciocanar! Ti-am dat doar o sugestie, nu am insinuat ca ai fi ciocanar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 vezi daca nu cumva face masa pe undeva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 verifica surubelul de prindere intre firul plainei firul condensatorului si ala care duce la bobina, sa nu faca masa acolo, mai barifica si condensatorul sa nu fie scurtcircuitat sau sa nu fie platina impuscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate