ser79ban Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 ... si sa nu uitam ca mai am problema cu on/off Daca e cu ON/OFF e clar ca se deghizeaza in radiocasetofonul ala de pe masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) Poate gasiti totusi morcovul ala Daca e cu ON/OFF e clar ca se deghizeaza in radiocasetofonul ala de pe masa. Si ca sa nu va mai las in suspans ... Editat Octombrie 23, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Ce dai bai (nu stii sa injuri)? Anul trecut mi-au 'arestat' morcovul adus pentru iepuras (iepuroaica). Nici pina in ziua de azi nu am identificat faptasul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 Ce dai bai (nu stii sa injuri)? Anul trecut mi-au 'arestat' morcovul adus pentru iepuras (iepuroaica). Nici pina in ziua de azi nu am identificat faptasul. ... pai la ce personaje erau acolo in seara aia, nu-i de mirare Nici macar Super Man nu a putut sa il gaseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 eu in ce ma deghizez anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 eu in ce ma deghizez anul asta? Se gaseste Alege un personj care sa reprezinte o alt afata a ta, mai putin cunoscuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 /index.php?showtopic=443539 ca sa nu aveti parte de vreo sperietura cind ajungeti acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 /index.php?showtopic=443539 ca sa nu aveti parte de vreo sperietura cind ajungeti acolo. si de ce ne-am speria? eu tot nu stiu cu ce ma imbrac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 si de ce ne-am speria? eu tot nu stiu cu ce ma imbrac Hai ca am mutat discutia aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate