dead_man_walking Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 mi s-a bulit caucuicul pe spate, gaura urata in el, in rest arata foarte bine ca are doar 8.000 km unde gasesc caucuic 80/80-14??? am incercat pe internet da nu am gasit dimensiuni asha mici o sa ma duc la paneuro pe titulescu shi la razoare mai sunt magazine cu cauciucuri!!! mai shtitzi altele??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 mi s-a bulit caucuicul pe spate, gaura urata in el, in rest arata foarte bine ca are doar 8.000 km unde gasesc caucuic 80/80-14??? am incercat pe internet da nu am gasit dimensiuni asha mici o sa ma duc la paneuro pe titulescu shi la razoare mai sunt magazine cu cauciucuri!!! mai shtitzi altele??? pai cred ca poti da comanda la peugeot la reprezentata acolo...mi se pare ca au ceva si pe langa suzuki lipit de ei la primaria sectorului 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Incearca la Pneurom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Salut, Si la noi gasesti cauciucuri, Continental si Sava, pe comanda cu livrare a doua zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 2, 2005 Autor Share Postat Octombrie 2, 2005 Salut, Si la noi gasesti cauciucuri, Continental si Sava, pe comanda cu livrare a doua zi. salut la ce bani e un caucuic Sava cu caracteristicile mentzionate de mine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 salut la ce bani e un caucuic Sava cu caracteristicile mentzionate de mine??? Sava sunt cele mai bune merita cumparate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 Sava sunt cele mai bune merita cumparate si eu care credeam ca Michelin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 pana mi l-a bulit p-asta vreo shina de tramvai sau cine shtie ce fieratanie de pe drumurile capitalei, Sava s-a comportat excelent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 (editat) De ce nu te duci in Cora mah?Au aia niste carucioare super acolo ,rupi sinele cu ele (Gata,am facut pasul,mi'a parut bine,o sa va duc dorul...probabil de la somn mi se trage) Editat Octombrie 4, 2005 de IraSciBil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Octombrie 5, 2005 Share Postat Octombrie 5, 2005 http://www.pneurom.ro/baza/moto.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 5, 2005 Autor Share Postat Octombrie 5, 2005 nu au nici la pneurom, nici la piaggio!!! any other ideea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 nu au nici la pneurom, nici la piaggio!!! any other ideea??? Salut ,am gasit 80/80/14 pret 800 000 lei Suna-ma daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 11, 2005 Autor Share Postat Octombrie 11, 2005 am gasit la cpm!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate