robychopper Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 http://www.hbs.be/english/projtrikester.htm pozele leam pus in special pt FLORIN _DILIUL apropo la rotile de la trike sunt exact care le ai tu salut florin Belgianul lucreaza nu sta pe tusa face ce face si scoate chestii interesante TRIKEUL este facut cu motor de sporster de XL 1200cc fabricatie din 1998 al doilea proiect Hardcore style Sportster http://www.hbs.be/english/projstinus.htm Are ce are jimmy cu sporsterele si scoate niste creatii din ele ca ramii cu gura cascata regards JIMMY NICE TIKE and HARDCORE STYLE BIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 vad ca lumea incepe sa se inspire din ce am inceput eu sa fac. L&R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Octombrie 2, 2005 Autor Share Postat Octombrie 2, 2005 vad ca lumea incepe sa se inspire din ce am inceput eu sa fac. L&R Aici ca nu ai dreptate florine, jimmy de mult timp face motoare si multe alte chestii,modificari,si nici de cum nu avea de unde sa stie de rotile care le ai tu...si de idea ce o ai tu de a face un trike L&R roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 Ha ha ha, ia uite de la cine se inspira Jimmy Hobs..mdea, Âşi Teutulii se uită toată ziua la mine în curte să vadă ce mai fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 vad ca lumea incepe sa se inspire din ce am inceput eu sa fac. L&R era o gluma fireste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 era o gluma fireste! glumim, glumim, da nu parasim incinta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 Asta iti mai trebuie. Ai comandat furca aia sau inca mai cauti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin_diliul Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 furca o sa o faca roby, asa a promis ! roata inca nu am gasit ,dar sper sa gasesc pana in primavara . este si roata mea pe undeva prin lumea asta mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 glumim, glumim, da nu parasim incinta!!! Off topic....bai DMW-ule era "radem , glumim...da' incinta n'o parasim"... On topic....super treaba!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate