gabi_tro Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Am trecut cu masina pe langa el, era un matiz care probabil a facut stanga pe linie dubla continua (era destul de clar dupa cum era pozitionata masina) iar moto negru (speed) a intrat in el. Pe rider tocmai il luau cu targa, dar parea relaiv ok. Avea casca si echipament si nici motorul sau masina nu aratau prea rau. Sper sa fie ok...asteptam vesti de la Pitesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 sunt multe accidente frate care nu se posteaza pe aici.si eu am vazut destule si veneam acasa curios sa aflu ceva...si nimic..auzeam poate dupa ceva timp Dumnezeu sa ne pazeasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 toata lumea era la accidentul de la city mall. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Toti am auzit de accidentul asta, dar nimic concret despre persoana/motocicleta si de aia nu am postat. Insanatosire omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate