RaduSPR Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Dupa ce am stat pana la 3am cu colegul Mihai, sa terminam de schimbat uleiurile in cutii si semeringurile de la pompa de apa la unu din cele 2 CRuri, dimineata la 9:30 eram in otopeni sin drum spre Cheia. Ajunsi in jurul orei 12, la destinatie am gasit mult soare, si un peisaj de toamna demential. Ne-am echipat si am inceput aratul prin muntii locali... am facut si cateva poze. Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Blasfemie!!...V-ati dus cu cross-urile la enduro ... Bravo! f. frumos. Ce traseu ati facut? sau ati mers la plezneala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 bah sunteti nebuni??..de mult nu am mai vazut asa o explozie de culori toamna..multam de peisaje.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 De la intrare din cheia am urcat sus la stana si am coborat pe la rau, ulterior am mers prin spate pe forestiera si am traversat dealaul ajungand inapoi in cheia.....era prea frumos afara ca sa nu iesim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Hihi , Pensiunea Mihaela . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 SUPERBE PEISAJELE va invidiez si abia astept sa-mi iau si eu un cross sa vin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 0728292638. Data viitoare sa datzi un beep. Ma urc pe Afrikana si vin si eu. Si sa nu radetzi ca au mai spus unii ca o sa ma piarda, ca nu merge vaca pe unde se baga ei cu capritzele si au ramas masca cand vedeau ca ii cam imping de la spate... Frumoase poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 30, 2008 Autor Share Postat Octombrie 30, 2008 0728292638. Data viitoare sa datzi un beep. Ma urc pe Afrikana si vin si eu. Si sa nu radetzi ca au mai spus unii ca o sa ma piarda, ca nu merge vaca pe unde se baga ei cu capritzele si au ramas masca cand vedeau ca ii cam imping de la spate... Frumoase poze. Am notat..dam un telefon.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Octombrie 31, 2008 Share Postat Octombrie 31, 2008 Merci. Oricum sunt in drum (Valenii de Munte). Si daca venitzi cu ele pe platforma, poate bagi in mashina si o armura din aceea hard, modelul xxl. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 sper ca cel tarziu in 2009 sa imi iau si eu un cross si sa ma duc cu el la Cheia deoarece am casa de vacanta ''in apropiere'' respectiv in Maneciu..cu mersu' pe jos am experienta..am urcat pe varful Ciucas si pe varful Zaganu+alte trasee destul de dificile:D:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Poate reusim sa organizam o excursie cu mai multi participanti. Eu si un prieten avem 2 Honda cr250 si weekend ul asta am plecat spre directia Cheia dar datorita faptului ca ajungeam prea tarziu ne am oprit pe la niste dealuri undeva intre Ploiesti si Valenii de munte(cred ca comuna Faget) unde am avut parte de noroaie, nisip, traversari de rauri si desigur, nelipsitele cazaturi. Ce spuneti, sambata asta se baga careva la un traseu prin zona? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 0728292638. Data viitoare sa datzi un beep. Ma urc pe Afrikana si vin si eu. Si sa nu radetzi ca au mai spus unii ca o sa ma piarda, ca nu merge vaca pe unde se baga ei cu capritzele si au ramas masca cand vedeau ca ii cam imping de la spate... Frumoase poze. [/quote hai la buzau sambata... ne dam...pe traseu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate