Yunal Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 eu cred k da k si asa nu prea am nik de facut ...ca e sambata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Ce pacat ca nu pot veni si eu. KIS-ul e in rodaj ,a facut-o Victoras ca noua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Ce pacat ca nu pot veni si eu.KIS-ul e in rodaj ,a facut-o Victoras ca noua ! pai rodaju il faci la drum nu-i problema daca ajungem in 2-3 ore in mangalia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 pai rodaju il faci la drum nu-i problema daca ajungem in 2-3 ore in mangalia Pai si ce, va grabiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yunal Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 deci pana la urma pana acuma suntem doar 4 ?:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Pai si ce, va grabiti? pai tocmai nu ne grabim, deci mergi si u asta daca maine nu toarna cu galeata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 cred ca sunt ceva mai multi, nu posteaza ei aici doar isi fac treaba Acum, Doamne ajuta sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 ce as veni si eu, dar termin treaba pe la 1-2, pacat.... la naiba-n puii mei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hawk Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Spuneti si voi destinatia, poate e vreunu' care prefera sa mearga singur la drum si cauta doar pretext sa se deplaseze, noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 eu ajung in peco la 12:30 max, sa nu plecati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 parca as veni si eu dar nu cunosc lumea si am si febra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 la slob ploua...faceti si voi poze...plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Vin si eu la o cafea dar cu masina pentru ca la motor nu functioneaza dezaburirea, nu am pus antigel, nu am cauciucuri de iarna si nici lanturi - NINGE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) Am fost 5 pana la urma, am mers pana la Costinesti si ne-am intors pe ploaie. Editat Noiembrie 22, 2008 de crazydriver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Am fost 5 pana la urma, am mers pana la Costinesti si ne-am intors pe ploaie. ete tizul meu...FLY:)) f tare...la slob ninge...la cta ninge, la buc ploua:(( doar o poza ,ma?!?! dar airman ce facea cu dejtu`pe la casca lu`annutza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 (editat) eee si tu acum repede ce facea ce facea ) ce tare e poza Editat Noiembrie 22, 2008 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Am fost 5 pana la urma, am mers pana la Costinesti si ne-am intors pe ploaie. La 13:20 eram la peco.Nu v-am vazut, asa ca mi-am spus ca ati plecat deja.M-am invartit oleaca prin Constanta, si acum am ajuns si eu acasa. Foarte tare plimbarea, ploaie mai tarziue ninsoare...hehehe... Cu v-ati distrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 22, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2008 La 13:20 eram la peco.Nu v-am vazut, asa ca mi-am spus ca ati plecat deja.M-am invartit oleaca prin Constanta, si acum am ajuns si eu acasa.Foarte tare plimbarea, ploaie mai tarziue ninsoare...hehehe... Cu v-ati distrat? distractia dracu ) am inghetat ca.... frumos drumul la dus, sosea noua la intoarcere ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 distractia dracu ) am inghetat ca.... frumos drumul la dus, sosea noua la intoarcere ploaie copchii voi inca mai fortati vara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Ce v-ati speriat asa nu stiu... E doar o ploaie calda de vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Ce v-ati speriat asa nu stiu...E doar o ploaie calda de vara! cu fulgi de zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 cu fulgi de zapada si aia tot de vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 Ce ziceti daca ne-am intalni duminica la ora 3.30 la un pahar de vorba in DOORS? Eu cu ANA vom fi acolo cu siguranta,asa ca cine are placere, e bine venit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 eeu zic sa ii dam repede pe undeva k e frumos afara ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 eeu zic sa ii dam repede pe undeva k e frumos afara ) hmm... mai bine lasa sa ne rezumam la Doors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate