TheLegend Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 Unde pot gasi o baterie buna: Yuasa YB14 - A2 sau similar Varta? Am nevoie urgent! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Octombrie 26, 2008 Admin Share Postat Octombrie 26, 2008 (editat) Service Varta pe str.Masina de Paine,in incinta unei fabrici.Nu stiu care,dar intrebi acolo in zona.Sau cauti pe internet adresa exacta. Luigi Vicol Editat Octombrie 26, 2008 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Unde pot gasi o baterie buna: Yuasa YB14 - A2 sau similar Varta? Am nevoie urgent! Multumesc! Din cate stiu Yuasa folosesc cei de la Honda. Eu mi-am luat acum 4 luni una originala de la reprezentanta oficiala Honda din Iasi, East Side Motors. Cu siguranta gasesti si la cei din Bucuresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 merci tare! Bafta! Service Varta pe str.Masina de Paine,in incinta unei fabrici.Nu stiu care,dar intrebi acolo in zona.Sau cauti pe internet adresa exacta.Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 yuasa gasesti la mymoto in cotroceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheLegend Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 Va multumesc tuturor, am gasit la Cotroceni. Bafta! Unde pot gasi o baterie buna: Yuasa YB14 - A2 sau similar Varta? Am nevoie urgent! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate