Sari la conținut

Plimbare Frumoasa...


ADVRadu
 Share

Postări Recomandate

Motoru are nevoie de o pedala de schimbator sau cateva ciocane :( si de un sofer sa-l conduca din hd in tm.

 

Apoi va merge la atelierul lui Gyuri din Dumbravita (the best) pentru aranjat si vopsit si pentru niste mici modificari care sper sa mi le permit din banii de asigurare de viata :lol:.

 

@sebic: las'ca vedem noi ce si cum om dizolva pe aici :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sanatate multa in continuare.

As vrea sa te intreb cum e sa lovesti un caine? Tot timpul am crezut ca nu poate fi foarte periculos, zieam ca ma infig bine in ghidon... si trec peste el. Din ce citesc pe forum vad ca de multe ori nu e chiar asa. Daca erai mai pe faza crezi ca reuseai sa nu cazi? Erai in frana puternica? Ce motor ai? Ma ghindesc ca unul mai enduro trece mai bine peste evenimente din astea.

Cat despre cainii vagabonzi... imi pare rau sa spun, dar trebuie eutanasiati. Si tanti aia, paula iacob, sa incerce sa apere cainii dupa ce zilnic, in drum spre casa trece, pe jos, pintr-o zona neluminata si plina de caini vagabonzi. Ce frumos e in Romania privind de la balconul vilei sau de dupa volanul Q7-ului.

Sa nu ma intelege-ti gresit, nu sant un om fara suflet, ma gandesc la animalele astea cu parere de rau, dar totusi un om e un om.

Pe mine m-a atacat o haita intr-o noapte, crunta, nici nu-i vedeam bine. Am crezut ca nu mai scap, nu stiu cum am reusit, tin minte ca am zbierat la ei si probabil nu era chiar o haita, era suficient sa fie patru, eu i auzeam din toate partile... A, un amanunt important: nu am fugit, ma tot invarteam in jurul axei proprii ca un titirez si incercam sa ma indepartez in acelasi timp. Acum imi vine sa rad... dar atunci eram transpirat...ca la concurs de tricouri ude; totusi nu mi-a fost frica decat dupa ce am scapat de ei si am realizat ca puteau sa ma omoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt perfect de acord cu tine...problemele romanesti par frumoase privite de la balcon (nu e vorba doar de cainii vagabonzi). In momentul in care te lovesti de ele...in mod sigur ti se schimba optica. Stai linistit...daca acea cucoana era in locul tau, acum ar fi aparat hingherii. La fel si cei din asociastia cutu-cutu : sunt niste oameni cu pasiuni bolnave pentru caini, dar in acelasi timp suficient de iresponsabili incat sa-i tina in viata cu orice pret, sa le dea mancare, dar sa nu-i tina la ei in casa sau sa-si asume raspunderea pentru ei. Din punctul meu de vedere nu sunt cu nimic mai buni decat tiganii care fac copii si ii lasa in strada la cersit. Nu vreau neaparat sa-i dau replica unui coleg forumist (ca de cand stau la pat am devenit si eu activ pe forum :( ) dar acesti oameni sunt adevaratii lasi, nu eu. Ei intretin ceva ce poate face rau altora, sunt mandri de asta si nu-si asuma nici o responsabilitate. Nu eu!

 

Cum zicea si asistenta ca i-au spus : "V-a muscat? Vai, ne pare rau, dar sa stiti ca acest caine are toate vaccinurile facute...nu o sa aveti nici o problema..." - incurajator, nu?

 

Acuma...despre motor...e un Suzuki SV650S (usor si cu suspensie destul de tare). Franam. Era putin probabil sa nu se intample nimic daca loveam 'obstacolul'. Cand l-am lovit motorul s-a balansat (incontrolabil) spre stanga-fata. Oricat de tare am strans de ghidoane m-am dus pe dunga ca o tiribomba. Singurul mod de a evita consecintele cred ca ar fi fost evitarea coliziunii. Sau sa am un enduro. Sau ceva foarte greu. Sau viteza suficient de mare sa rup cainele in doua. Da probabil atunci veneau cei de la cutzu-cutzu sa ma dea in judecata pentru sadism fata de animale.

 

Asa, unii is fericiti ca eu bolesc, altii plang dupa caine (de parca n-ar fi ramas alte cateva mii care sa muste oamenii din Hd), noroc ca mai sunt si oameni ca tine care gandesc la rece si evalueaza corect toata situatia si ca prietenii ce imi sunt alaturi in momentele astea nu tocmai usoare. Respecte si multumesc de urari!

 

PS: are cineva idee de ce nu se mai vad pozele??? :(

Editat de radu.o
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...