MihneaRatte Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 salutare la mine tura asta a aratat asa sambata; bucuresti-ploiesti-campina-valea doftanei-comarnic-sinaia-busteni-predeal-brasov-busteni duminica: busteni-brasov-sacele-muntele rosu-cheia-valenii de munte-ploiesti-bucuresti iata si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 salutare ,imi pare rau ca n-am mai ajuns si eu cu voi ,insa m-am trezit pe la 13 ) ...oricum am dat si eu o tura pana la predeal sambata pe la 16 plecarea din buc ,si m-am intors duminica pe la pranz....vremea destul de rece .sper sa ne vedem totusi la urmatoarea intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 http://s4.transfer.ro/storage/8-9_noiembri...unte_-b065e.rar aveti aici toate pozele pe care le-am strans de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 salutarela mine tura asta a aratat asa sambata; bucuresti-ploiesti-campina-valea doftanei-comarnic-sinaia-busteni-predeal-brasov-busteni duminica: busteni-brasov-sacele-muntele rosu-cheia-valenii de munte-ploiesti-bucuresti iata si pozele Da, as fi vrut si eu Cheia , insa nu ti-ai rupt bucili pana la Muntele Rosu? Eu cand am urcat acolo m-am dat jos cu o durere de maini si o durere-n fund, scuze de expresie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 /index.php?showtopic=288833 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate