ciprian Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Da si eu la asta ma gandeam la oglinzii ...... Deci variantele sunt Yamaha WR125X , YZF R 125 , si MITO. Multumesc de sfaturi . Dar o intrebare importanta este : Cat o costa? Trece cu mult de 4000 , ca in general SM urile sunt peste super sport. mai stai un pic ca o sa am pretul si pt Romania. estimez ca va costa intre 3500-4000 EUR. bafta, cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2008 mersi ciprian , zvastic , danny , ptr ajutor. Inca ceva : Stie careva cand apare pe piata in Romania? Daca mai are cineva poze sa le posteze ( in afara de cele de pe site) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) 3950 EURO Dual Tours http://www.motociclete.com.ro/modele.php?i...mp;id_vehicul=1 Si R-ul , varianta enduro 3690. Editat Ianuarie 18, 2009 de ViperutZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefannos Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 poate sa fie si 1000 ...daca e 4t,degeaba bn spus doc;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Cum vi se pare acest model? Ar merita pentru un incepator? pret EUR 3950 incl TVA. www.motociclete.com.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Este cam scumpa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin BCTR Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Este cam scumpa... da... dar asta este... scoti banu si dai ce sa facem... o viata avem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Cateva poze? sorry ca raspund in halu` asta de tarziu.....dar uite un link: /index.php?...p;#entry1809321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 Foarte tare pentru un incepator, zic eu. Cred ca la pret, undeva in jur de 3000 + TVA vei ajunge. Intreaba la Yamaha (www.yamaha-motor.ro). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat August 2, 2009 Autor Share Postat August 2, 2009 Chiar nimeni nu si-a cumparat ? Nu pot sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 La banii astia iei DRZ-400 SM la s-h Plus ca am vazut mai multi supermotarzi pe strada decat pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 La banii astia iei DRZ-400 SM la s-h Plus ca am vazut mai multi supermotarzi pe strada decat pe forum Eu ma refeream la pustani 16-18 ani care sunt pasionati de enduro , supermoto , si o pot conduce cu A1 , ca altfel nimeni nu ar cumpara-o la 4000 euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate