pepsi Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 am vazut un anunt pe bikeshop cu un honda cb 400f din 75,din baia mare, are 38000 km, in poza arata bine, proprietarul o zis, ca are actele in regula, ca nu o umblat in motor. cere pe el 1000 Euro, ce ziceti? merita? la ce sa fiu atent cand o cumpar, daca o cumpar. La drum lung cu el? (cei care stiti, ca pt ca mine pt asta mi-ar trebui cel mai mult) mie sincer mio placut cum arata, acu tre sal vind al meu, si poate il iau. astept pareri, asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 E un motor vechi de 30 de ani Ce dreaq vrei de la el? Ai tendinta de a lua junghiuri. Daca nu ai bani sa iei motor calumea ia naibii o rusoaica eftina si monocilindrica (ij planeta sau ij 56 cel mai bine) si te plimbi cu ea. Piese ieftine si simplu de reparat. DAca pui electrica la punct nu ai treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 9, 2005 Share Postat Octombrie 9, 2005 (editat) Ai tendinta de a lua junghiuri. cata dreptate are zidu' nu te-ai invatzat sa nu mai ai incredere in ce zice propietarul? ia un amic cu ceva mai multzi ani pe motor... de prin zona (cluj, campia turzii) si ia aminte si la parerea lui... cbul ala e alergat bine... si e vechi rau, piese ioc dak mai vrei sa schimbi ceva si mecanici cu atat mai putzin... dak n-ai bani ia o motocicleta "comunista" (de 2 timpi cu o mecanica relativ simpla - monocilindru ca sa scapi de belele la reglarea aprinderii) cand ai ceva mai multzi bani merita sa iei o japoneza... dar nu mai veche de '90... parerea mea LATER EDIT: e ciudat ca ai ales tocmai motocicleta asta de pe bikeshop... acolo sunt doua honde cb 400... una din 75 cu 38000km la bord din baia mare (dar rosie si cu woody vopsit pe rezervor) si una bleu, din 82 cu 14700km la bord din covasna ... ghici pe care ai ales-o tu... sper ca nu s-a vandut cealalta, pt ca atunci vorbesc cu pacat Editat Octombrie 9, 2005 de harciogu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 9, 2005 Autor Share Postat Octombrie 9, 2005 (editat) io despre acea rosie am vb., pe aia din covasna nam vazut, infine, nu cred ca o so mai iau... Editat Octombrie 9, 2005 de pepsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 Eu am un cb400f - momentan (de un an) este in service. Motorul este ushor shi nervos, ushor de manevrat. Eu am fost multzumit de el. Dar inclin sa-i dau dreptate lu' zidu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangero Postat Octombrie 10, 2005 Share Postat Octombrie 10, 2005 unii chiar nu se invatza minte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate