yakuza Postat Octombrie 11, 2005 Share Postat Octombrie 11, 2005 Salut! Am intrat de curand in randul celor cu sportive! De fapt e primul meu motor. M-am orientat prima data la un chopper, ceva modificat(ieftin) dar norocul mi-a suras si am gasit un Suzuki cu ceva avarii dintr-un accident, la un pret modic(1000euro) ! Acu sant pe cale al scoate pe sosea! As vea din partea voastra pareri despre motor, sfaturi ca incepator si eventual ceva sfaturi tehnice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 12, 2005 Share Postat Octombrie 12, 2005 An? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 12, 2005 Autor Share Postat Octombrie 12, 2005 Scuze! 1993 (dar dupa poza se vede) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 14, 2005 Autor Share Postat Octombrie 14, 2005 Iterventii la greu! Asa sfatuiti voi un incepator?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Scuze! 1993 (dar dupa poza se vede) e mult prea neclara ca sa se vada ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 14, 2005 Autor Share Postat Octombrie 14, 2005 E cu telefonul facuta! Scuza calitatea! Intrebarepentru cei care posedati gsxf! Ce dimensiune mai maruta intra pe spate ca dupa cum vad eu mai mult de 150 nu intra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Eu am de 170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 170 si nu-ti atinge in nimic!! In primavara o sa incerc si eu dimensiunea asta! Multan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Salve. Si eu tot 170 am pe ea. Intra artistic. Daca esti incepator, ai grija si ia-o usor. Sa te poarte sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 170 si nu-ti atinge in nimic!! In primavara o sa incerc si eu dimensiunea asta! Multan! Intra si 180 fara sa atinga ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 17, 2005 Autor Share Postat Octombrie 17, 2005 Multan, Mielu! O sa am grija! Ori cum is un pic cam speriat de ceea ce poate face, dar cu timpul o sa ma obisnuiesc, pacat ca se termina sezonul! Normal era sa incep cu ceva macar de 400dar astai soarta!! Alta chestie, a taiat careva prelungirea la aripa spate(cea cu numarul)? Cum ii sta? Am vazut cateva asa pe niste site-uri straine. Mi se pare o chestie faina!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 25, 2005 Autor Share Postat Octombrie 25, 2005 Nic? Putini posesori de gsxf-uri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Alta chestie, a taiat careva prelungirea la aripa spate(cea cu numarul)? Cum ii sta? Am vazut cateva asa pe niste site-uri straine. Mi se pare o chestie faina!! Eu o sa o tai luna asta! Dupa ce termin cu vopsitul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 28, 2005 Autor Share Postat Octombrie 28, 2005 Fratilor! Care aveti un gsxf vopsit interesant, bagati cateva poze ca mi-a pierit imaginatia si nu stiu cum sa-l vopsesc! Un model ceva cu autocolant ceva interesant va rog!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 Eu o sa o tai luna asta! Dupa ce termin cu vopsitul. Noroc otomane.Man dupa ce o tai sa faci si tu cateva poze sa vedem cum a iesit,poate o tai si io........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 L-ai luat inmatriculat la doar 1000eu? Nu e putin? Ai foarte mare grija, sunt destul de nervoase ptr un incepator Si ca bine zici, ceva poze ca sa ma inspir si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 29, 2005 Autor Share Postat Octombrie 29, 2005 Am luat-o inmatriculat pe leasing, imi expira in dec., a fost inmatriculat asa pt.(STITI VOI) vama batoar vina! Toate is platite, in dec ma trec primul proprietar Si despre condus....deja a inceput sa ma asculte! O inblanzesc eu pana la urma! Si ceva poze pt. inspiratie: Iarasi niste chiestii interesante in loc de codita!!! Pt. numar si semnalizari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Nu da jos codita ,nici nu-ti vine sa crezi cat bagaj poti sprijini pe ea la nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 30, 2005 Autor Share Postat Octombrie 30, 2005 Fiecare cu gusturile lui! Poti sa faci ceva in gusturile omului?! Eu luni tot o tai, sper sa nu imi para rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate