Sari la conținut

Soft Enduro In Weekend

Postări Recomandate

Merenptah a spus:
am inteles de la traian, sotul alinei (mystyk), ca el il cunoaste pe Dragonu. au mai iesit la enduro impreuna, inclusiv pe unde am fost noi in week-end, ne-a pove din iesirile lor :rolleyes:. si noi suntem curiosi sa-l cunoastem pe musiu, ca prea povestea traian cu patos despre cum se endureau :lool:. o sa-i propun lui traian sa-l ia si pe Dragonu' next time sau cand o putea omu' :nono:.

Pai atunci chiar trebe sa va schimbati mobrele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

floricel a spus:
Pai atunci chiar trebe sa va schimbati mobrele.

unii suntem la inceput de enduro, asa ca nu avem de ce sa schimbam mobrele. locul e mare, fiecare se da pe unde il tin oole :rolleyes: .

Link spre comentariu

Merenptah a spus:
unii suntem la inceput de enduro, asa ca nu avem de ce sa schimbam mobrele. locul e mare, fiecare se da pe unde il tin oole :rolleyes: .

Doar daca vreti sa va dati cu Dragonu' treb'e sa va schimbati mobrele. Sau, daca va dati cu el o sa le schimbati sigur. Daca numai va arata si voi doar va uitati, atunci nu treb'e.

Link spre comentariu

floricel a spus:
Doar daca vreti sa va dati cu Dragonu' treb'e sa va schimbati mobrele. Sau, daca va dati cu el o sa le schimbati sigur. Daca numai va arata si voi doar va uitati, atunci nu treb'e.

am prins ideea :rolleyes: . multumim pentru sfaturi.

Link spre comentariu

harciogu a spus:
mda... problema e ca nu mi-e familiara zona. dar o gasesc eu daca e musai :rolleyes:

pai stai linistit ca stabilim unde ne strangem ca sa mergem acolo, nu ne intalnim direct pe coclau :nono:.

p.s. da si tu un nr. de telefon pe PM sau o adresa de YM, ca sa ne anuntam in timp real si mai usor concret la ce ora, unde, etc :lool:.

Link spre comentariu

Eu o sa ajung la 15:30 - 16:00 la statuia soldatului de la statia de metrou Nicolae Grigorescu (intersectia Camil Ressu cu Theodor Palady si cu Nicolae Grigorescu).

Aprilia Pegaso negru, echipament negru.

Daca e cineva interesat sa vina, ne vedem acolo.

Bafta!

LE: Mai departe stiu eu unde trebuie ajuns.

Editat de valdemar
Link spre comentariu

valdemar a spus:
Eu o sa ajung la 15:30 - 16:00 la statuia soldatului de la statia de metrou Nicolae Grigorescu (intersectia Camil Ressu cu Theodor Palady si cu Nicolae Grigorescu).

Aprilia Pegaso negru, echipament negru.

Daca e cineva interesat sa vina, ne vedem acolo.

Bafta!

LE: Mai departe stiu eu unde trebuie ajuns.

Pe un' te-ai pierdut domnule ca am fost 3 domi-uri, un transalp si s-au mai aciuat si doua ATVuri :rolleyes:

Link spre comentariu

switch a spus:
Pe un' te-ai pierdut domnule ca am fost 3 domi-uri, un transalp si s-au mai aciuat si doua ATVuri :nono:

cum a fooost? :lool: eu am racit, masina sa iau si fetita mea cu noi n-am gasit, afara era urat, so? how was it? :rolleyes:

Link spre comentariu

switch a spus:
Lasa ca vii tu data viitoare sa ne faci poze :nono: :lool:

da da, cand o sa fii tu in iezer, pe creasta ;). deci te sunam noi sa-ti pove cum este, stai linistit :rolleyes: .

Editat de Merenptah
Link spre comentariu

giovan a spus:
exact .. dar ceva mai sus

Sambata io n-am cum, dar cine vrea (si) duminica dupa ora 14 e binevenit. Eu (Vlad) pot fi gasit la 0745426126.

Sambata io n-am cum, dar cine vrea (si) duminica dupa ora 14 e binevenit. Eu (Vlad) pot fi gasit la 0745426126.

Change of plans:

S-a motorizat si prietena mea (CB500 din '96), asa ca maine o sa am program de Ilioara, asa ca nu mai vin la coclau.

Bafta si asfalt uscat! :drink:

Link spre comentariu