Sari la conținut

Accident Gilera Dna


saint
 Share

Postări Recomandate

Aseara pe la ora 19:30 venind spre casa pe Str Progresului(Trafic Greu) din directia Bd Timisoara la intersectia Trafic Greu cu Str Nasaud era mare blocaj.

Cand am ajuns mai aproape, scuterul Gilera DNA era culcat si destul de sifonat langa masina toyota(n-am retinut modelul) in mijlocul intersectiei.

Pilotul scuterului era pe trotuar aparent ok dar acuza ceva dureri la bazin. Inca avea casca pe cap si legata.

Accidentul s-a petrecut din ce mi-a spus chiar victima ca venea din aceeasi directie ca si mine cu intentia de a merge tot inainte, iar masina din sens opus cu intentia de a face stanga.

Normal, soferita NU a vut cum sa-i cedeze trecerea(regula de dreapta) ptr ca NU l-a vazut.

Ca de obicei s-au strans o gramada de gura casca.

Salvarea a venit destul de repede si s-au ocupat de baiat.In tot acest timp politia nu a aparut si mai multa lume doreau sa ridice scuterul de acolo si sa-si mute tanti masina ca sa faca loc la trafic, moment in care am insistat sa il lase acolo ptr se stabili fara dubii vina soferitei.

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ai facut ca nu i-ai lasat sa mute moto....E accident cu vatamare corporala , deci nu trebuie miscat nimic pana nu vine politia...Sanatate motociclistului , bine ca nu a fost mai rau...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...Salvarea a venit destul de repede si s-au ocupat de baiat.In tot acest timp politia nu a aparut si mai multa lume doreau sa ridice scuterul de acolo si sa-si mute tanti masina ca sa faca loc la trafic, moment in care am insistat sa il lase acolo ptr se stabili fara dubii vina soferitei.

 

Bun!Si in final cum s-a terminat toata treaba?A venit Politia si a constatat ca mumuia este vinovata, sau nu?Scuterul l-au ciordit ciorile din zona? :disappointed:

 

Da si tu mai multe detalii!Pare un film fara final...

 

Sanatate lui Scuterik! :lol:

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuteristul a zis ca a vb cu un prieten sa vina sa ia jucaria.I-am lasat baiatului nr meu de tel si sper sa ma sune sa-mi zica ce si cum.

Dupa ce a venit smurd si la bagat in salvare am plecat.

Mai mult nu stiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ummm, numar de dolj in bucuresti ? parca nu aveau voie sa iasa asa de mult cu ele ...

 

si eu sunt cu numar de valenii de munte si poti sa circuli in regula in bucuresti.

M-au oprit multi politisti ba chiar sa ma intrebe de acte ca au crezut ca e furat si aici le dau o bila alba.

Daca ar verifica toate scuterele multe si-ar gasi proprietarul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ummm, numar de dolj in bucuresti ? parca nu aveau voie sa iasa asa de mult cu ele ...

Eu am la al meu si carte verde, bine ca am rupt-o de restul RCA-ului si am lasat-o acasa ca pur si simplu nu merg cu mopedul mai departe de 10-15km de casa (si cu atat mai putin in strainatate) din simplul motiv ca posed si motocicleta, dar in principiu e absolut legal sa te dai si pe afara cu chestii din astea. De exemplu un amic de-al meu si-a dus in duba un Piaggio Liberty pana in Grecia ca sa se dea cu el pe acolo, si asta chiar avea nevoie de cartea aia verde daca doamne fereste... In principiu cu orice moped inregistrat legal te primbi prin UE unde vrei (mai putin UK unde-ti trebuie viza), dar sa vedem cine are curajul sa faca turul Europei pe chestii din astea....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut si eu pe acolo in seara aia. Sc uterica nu mai era (sa-i dea d-zeu sanatate), soferita nici atat, dar erau mai multi politisti si un motociclist, care a si placat in tromba mai tarziu. Nu a miscat nimeni mopedul de pe jos si nici masina. Sper sa-i dea aleia macar trei luni de carnet lipsa, si sa aiba mai multa minte pe viitor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...bine ca au "murit" comunistii

auzi ba asta care ai kilometri numai pe forumuri, ce-ar fi sa stai acasa cu PNL-ul tau sau cu ce partid te mai face sa traiesti si sa ne lasi pe noi astia care ne dam pe strada sa ne vedem de treaba? eu stiam ca e o lege in care zice ca astia cu scootere cu numaru galben nu au voie sa iasa din judet, daca nu e asa imi pare rau asta e , am gresit, dar nu ma iei tu pe mine cu comunismul. nu cred ca erai tu nascut pe vremea lu nea ceasca sa stii cum e. taci in trocul tau si vezi-ti de ceapa ta. esti mai cocalar decat aia de se dau cu d&g in ochi cu 100 la ora pe bulevard. in mod normal m-as abtine de la comentarii, dar unul ca tine merita sa stea unde sta acum nea ceasca. 10 feet under. RIP cand o sa iei pe strada cu motoru ca nu stii care e ambreajul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...