sckhreech Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 (editat) SALUT AM UN SUZUKI GSX-R 750 DIN 1991 SI ARE TOBA BUSITA PE LATERAL(DESTUL DE NASPA) SI ESTE FOARTE INESTETICA ARE CINEVA VRE-O IDEE CUM AS PUTEA SA O FAC SA NU MAI ARATE NASOL.....BINEINTELES FARA A O SCHIMBA MULTUMESC ANTICIPAT CU CAT MAI MULTE IDEI CU ATAT MAI BINE Editat Octombrie 14, 2005 de sckhreech Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Da....pai eu as imbraca-o. Poate poti sa dai jos partea naspa inainte, dupa aceea treci o tabla* taiata fumos peste, pe care ori o prinzi la capete cu coliere, lucru care nu e asa de estetic, dar eficient si simplu Sau o nituiesti, lucru mai greu daca nu ai cu cine si cu ce, si risti ca niturile sa se slabeasca si sa le pierzi in decurs de cativa ani (la mine au sarit, cel putin....) *Tabla de inox, de preferinta, daca-i tragi si un start de azbest pe dedesubt, nici nu se albastreste N-am poze acum, dar cine stie, poate imi amintesc si am sa pun cate ceva. Oricum, sunt sigur ca nu sunt singurul care a facut asa ceva...mai cunosc cel putin 2 care si-au imbracat toba la rachete cu ceea ce o data a fost o cuva de masina de spalat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 incearca aici cristi 0743263158! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Octombrie 15, 2005 Share Postat Octombrie 15, 2005 Nu stiu daca vb de acelasi cristi ( din drumul taberei ) - eu oricum am alt numar de tel 0741.19.99.52 Eu unul am fost foarte multumit de lucrarea executata ( si a fost vb de carbon ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Octombrie 25, 2005 Share Postat Octombrie 25, 2005 trimite o poza cu toba dar inainte suna 0720636028 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 trimite o poza cu toba dar inainte suna 0720636028 MERCI DAR CUI SA II TRIMIT POZA?!?!...CA DE SUNAT POT SUNA ORICAND MERCI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Nu stiu daca vb de acelasi cristi ( din drumul taberei ) - eu oricum am alt numar de tel 0741.19.99.52 Eu unul am fost foarte multumit de lucrarea executata ( si a fost vb de carbon ) . ba da! dar si-a schimbat numarul de telefon! @sckhreech du-te la el si nu o sa regreti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 21, 2005 Share Postat Noiembrie 21, 2005 PUNE OPOZA PE SITE SAU SUNA LA 0720636028 SI VEDEM DESPRE CE E VORBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate