demostene Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Din 17 octombrie la punctele de difuzare a presei din toata tara! Editorial 4 “Scrisoare sentimentala” Eveniment Salonul Moto de la Paris 6 Premiere absolute la Paris. “Motociclete pentru baieti salon” 12 Noutati 2006 18 Concepte. “Delicatese motorizate” Test si tehnica 20 Drive-test: Moto Morini Corsaro 1200. “Intoarcerea corsarului” 24 Drive-test: Yamaha YZF-R1/SP. “Fiara reimblanzita” 30 Test comparativ: Kawasaki ER-6n, Suzuki SV 650. “Medii de succes maxim” 36 Test comparativ allroundere cu cardan: BMW R 1150 R, Moto Guzzi Breva V 1100, Yamaha BT 1100 Bulldog. “Putere calma” 44 Drive-test: Bombardier Outlander 800. “Caii zilelor noastre” Service 48 Pneuri. “Sub presiune” 50 Pneuri. “Pana... Ce facem?” Magazin 52 Tehnici de pilotaj. “Mirajul virajului” 56 Toy Run 2005. “Motociclistii si caritatea” 58 Valah Motor-Party. “Intrunire cu iz medieval” 60 Drive-test: Honda VTR 1000 F. “Catapulta” Mica publicitate 64 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Harta de pe rezervor 68 Record Univers Moto. “Ocolul tarii in 48 de ore” Sport 74 Moto Grand Prix: Motegi (Japonia), Sepang (Malaiezia), Doha (Quatar). “Din nou rege” 92 C.M. Superbike/Supersport: Lausitzring (Germania), Imola (Italia). “Noi protagonisti” Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 97 Motoreta&Co. “Protest moto” 98 Din numarul viitor Lectura placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Octombrie 19, 2005 Autor Share Postat Octombrie 19, 2005 Nu uitati sa cititi si despre plimbarea noastra prin tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBOOM Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 Pagina 77 e super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Din 17 octombrie la punctele de difuzare a presei din toata tara! Editorial 4 “Scrisoare sentimentala” Eveniment Salonul Moto de la Paris 6 Premiere absolute la Paris. “Motociclete pentru baieti salon” 12 Noutati 2006 18 Concepte. “Delicatese motorizate” Test si tehnica 20 Drive-test: Moto Morini Corsaro 1200. “Intoarcerea corsarului” 24 Drive-test: Yamaha YZF-R1/SP. “Fiara reimblanzita” 30 Test comparativ: Kawasaki ER-6n, Suzuki SV 650. “Medii de succes maxim” 36 Test comparativ allroundere cu cardan: BMW R 1150 R, Moto Guzzi Breva V 1100, Yamaha BT 1100 Bulldog. “Putere calma” 44 Drive-test: Bombardier Outlander 800. “Caii zilelor noastre” Service 48 Pneuri. “Sub presiune” 50 Pneuri. “Pana... Ce facem?” Magazin 52 Tehnici de pilotaj. “Mirajul virajului” 56 Toy Run 2005. “Motociclistii si caritatea” 58 Valah Motor-Party. “Intrunire cu iz medieval” 60 Drive-test: Honda VTR 1000 F. “Catapulta” Mica publicitate 64 Motociclete second-hand si anunturi de vanzare-cumparare (liste de preturi) Harta de pe rezervor 68 Record Univers Moto. “Ocolul tarii in 48 de ore” Sport 74 Moto Grand Prix: Motegi (Japonia), Sepang (Malaiezia), Doha (Quatar). “Din nou rege” 92 C.M. Superbike/Supersport: Lausitzring (Germania), Imola (Italia). “Noi protagonisti” Pony Express 80 Posta redactiei Benzi desenate 97 Motoreta&Co. “Protest moto” 98 Din numarul viitor Lectura placuta multzam Demostene! Am aparut in revista (valah motor party)!!! felicitari pt ocolul tzarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 mi-a placut ocolul tarii...daca mai faceti kestii de astea, anuntati si voi o data de plecare, ca eu as fi venit cu voi, cu sigurantza...mai ales ca ati trecut si prin orasul meu hehehe, demostene, cum e ,frate, cu dresurile ? eu am facut acum 2 saptamani un traseu severin - craiova - pitesti - bucuresti - ploiesti - brasov - bran - curtea de arges - rm valcea - tg jiu - severin si vreau sa-ti spun ca in zona aia cu brasovul (busteni, sinaia etc) mi-au inghetzat si mie picioarele. am cautat in tot brasovul prin magazine dupa "shtrampi sau egari,de aia negri de babe, avetzi" "colantzi de aia mai groshi, este" si "izmene, adica indispensabili" hehehe, nu le venise sezonul, cika... am luat de la un prieten de langa brasov (la care am dormit o noapte) un soi de izmene, le-am bagat pe sub pantaloni si...la drum ! eeee, sa mai fi avut si manere incalzite, alta era povestea, acum mi-am dat seama ca nu sunt un simplu moft. sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dankrp Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 beton numarul mai ales materialul cu outlanderul... deh- fiecare cu ce-l doare tzinetzi-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Mie mi-a placut si editorialul domnului Dan Nastase, atata doar ca m-as fi bucurat mai mult sa-l fi citit in paginile unei reviste auto ! Noi suntem constienti de pericolele la care suntem supusi in trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate