SilviuOR Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 hi , sunt cam nou pe forum acesta , si am unele nedumeriri cu motoarele , as vrea sa imi cumpar un motor pana in 125 cc , second sau nou , iar am un buget de 2000 de euro , mi-ati putea da anumite indicatii cu modele la care sa ma uit sa ma orientez pentru ca sunt incepator mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 hi , sunt cam nou pe forum acesta , si am unele nedumeriri cu motoarele , as vrea sa imi cumpar un motor pana in 125 cc , second sau nou , iar am un buget de 2000 de euro , mi-ati putea da anumite indicatii cu modele la care sa ma uit sa ma orientez pentru ca sunt incepator mersi vrei motor de 125 sau pana in 125? poti alege Aprilia Rs 125 cu 2000 euro gasesti ceva second hand frumos, mai este honda CBR 125, Honda NSR, Derbi GPR, Cagiva Mito etc. mai sunt si alte modele de 125 dar nu imi vin in minte acum, vezi tu. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 hi , sunt cam nou pe forum acesta , si am unele nedumeriri cu motoarele , as vrea sa imi cumpar un motor pana in 125 cc , second sau nou , iar am un buget de 2000 de euro , mi-ati putea da anumite indicatii cu modele la care sa ma uit sa ma orientez pentru ca sunt incepator mersi da mai multe detalii despre tine...inaltime, greutate ce astepti de la un motor?...plimbari mai lungi...off road...etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 da mai multe detalii despre tine...inaltime, greutatece astepti de la un motor?...plimbari mai lungi...off road...etc Mai intai intreaba daca sa mai urcat vreodata pe un motor:) PS: Mai era unu care vroia rs125 si intreba daca are baie de ulei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 atotstiutorule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 da mai multe detalii despre tine...inaltime, greutatece astepti de la un motor?...plimbari mai lungi...off road...etc Cauta si pe pe net modelele astea si aflii , sau daca nu , cauta pe aici pe topicuri , ca sunt cu sutele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 atotstiutorule. Sa stii ca daca nu te bagai in seama...chiar nu il ajutai pe om.Serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuOR Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 da mai multe detalii despre tine...inaltime, greutatece astepti de la un motor?...plimbari mai lungi...off road...etc pai inaltime am 1.88-1.90 , 84 kg , de la motor astept plimbari prin oras , plimbarii lungi nu prea am in cap , doar prin oras si la o iesire cu amici @ am mai mers pe motor 1 singura data pe o honda intrebam pentru ca nu prea cunosc preturile , am vazut ceva modele care mi-au placut mai ales Aprilia RS 125 , dar daca nu prea stiu prea multe date motorete , si nu vreau sa iau ceva teapa mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 pai inaltime am 1.88-1.90 , 84 kg , de la motor astept plimbari prin oras , plimbarii lungi nu prea am in cap , doar prin oras si la o iesire cu amici @ am mai mers pe motor 1 singura data pe o honda intrebam pentru ca nu prea cunosc preturile , am vazut ceva modele care mi-au placut mai ales Aprilia RS 125 , dar daca nu prea stiu prea multe date motorete , si nu vreau sa iau ceva teapa mare CLICK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 acum na... depinde .. vrei sa fie puternica , sa fuga tare sunt astea in 2 timpi care au consum ..uzura in general cam mare ...ia-ti Aprilia RS 125 , Cagiva Mito 125... daca vrei ceva mai fiabil cu un sunet super si mai putin puternica si consum mic si sa nai treaba cu ea deloc ia-ti ceva in 4 timpi... Honda CBR 125 , Kymco Quannon.. acum depinde si cum ai tu grija de ea... bafta la cautare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anybody Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 pai inaltime am 1.88-1.90 , 84 kg , de la motor astept plimbari prin oras , plimbarii lungi nu prea am in cap , doar prin oras si la o iesire cu amici @ am mai mers pe motor 1 singura data pe o honda intrebam pentru ca nu prea cunosc preturile , am vazut ceva modele care mi-au placut mai ales Aprilia RS 125 , dar daca nu prea stiu prea multe date motorete , si nu vreau sa iau ceva teapa mare salut! pentru inaltimea ta cred ca ti s-ar potrivi Honda Varadero 125 xl si s-ar incadra si in bugetul tau, motor in 4T, 2 cilindri, fiabil...dar nu prea se gasesc in tara la vanzare...mai multe sunt in germania pe www.mobile.de ...dar daca ti s-a pus de Aprilia Rs 125...ai de unde alege din tara...si te poti incadra si in bani...numai ca este 2T(motor in 2 timp) si sunt sanse mai mari sa iei o teapa decat de la un motor 4t(honda cbr 125)...acum depinde si de cine a avut-o inaintea ta... bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eriksson Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 CLICK uitate pe ele si vezi ce-ti place.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Pana nu te urci pe ea sa vezi cum merge... nu conteaza numai aspectul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuOR Postat Noiembrie 12, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2008 multumesc tuturor pentru parerile acordate , am mai aflat ceva , care e diferenta intra motoarele de 2 timpi si 4 timpi? din ce am vazut ce ati zis aici motoarele cu 2 timpi se "uzeaza mai rpd" dupa cum a zis un user , mi-ati putea da mai multe detalii & HONDA CBR 125 la second cam cat ar fi pretul? cam asa o medie ty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 multumesc tuturor pentru parerile acordate , am mai aflat ceva , care e diferenta intra motoarele de 2 timpi si 4 timpi? din ce am vazut ce ati zis aici motoarele cu 2 timpi se "uzeaza mai rpd" dupa cum a zis un user , mi-ati putea da mai multe detalii & HONDA CBR 125 la second cam cat ar fi pretul? cam asa o medie ty 2timpi= putere mai mare ...uzura,consum mai mare etc. 4 timpi=putere mai putina ,mult mai fiabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danyr Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 multumesc tuturor pentru parerile acordate , am mai aflat ceva , care e diferenta intra motoarele de 2 timpi si 4 timpi? din ce am vazut ce ati zis aici motoarele cu 2 timpi se "uzeaza mai rpd" dupa cum a zis un user , mi-ati putea da mai multe detalii & HONDA CBR 125 la second cam cat ar fi pretul? cam asa o medie ty Sper ca sti faptul ca "2 timpi " si "4 timpi" nu este doar o expresie , o clasificare , gen "2 stele" respectiv 4 si sti ca se refera la modul de functionare al motorului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexander_the_great Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Honda Varadero 125-in opinia mea cea mai faina la clasa 125.Daca ai banii si posibilitatea,nu ezita . Daca nu,Honda CBR 125:makeout: .Nu simti consumul,se aude bine pentru un 125,putere suficienta,fiabilitate.Ps:nu te lasa pacalit de cum arata in poze,arata mult mai bine in realitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Aduti din Germania un rs125 bun si ii pui ulei tot ce ii trebuie...dar trebuie sa ai si bani pentru un set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 Cel mai bun o Honda CBR 125... motor 4 timpi foarte fiabila din germania iti aduci si cu 1000 si umpik www.mobile.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 eu am un virago 125 si e perfecta :X :X .. si merge pt oameni inalti pt ca eu am 1.93 si in rs, cbr sau alte motoare din astea nu incap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Dc doar 125? si nu alceva?nu ai 18 ani sau dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 n-am 18 ink. da oricum si cu asta am facut 5000 de km intr-o luna, o luna jumate. si sunt foarte multumit..numai ca aku trebuie sa ii schimb lantul. l-am pus la vanzare si vreau sa imi iau varadero 125 sau ceva de genu da cam de 400-600 cmc sau bandit s 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihairambo Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 hi , sunt cam nou pe forum acesta , si am unele nedumeriri cu motoarele , as vrea sa imi cumpar un motor pana in 125 cc , second sau nou , iar am un buget de 2000 de euro , mi-ati putea da anumite indicatii cu modele la care sa ma uit sa ma orientez pentru ca sunt incepator mersi iti dau eu in rs125 din 2003, full power, 22kw, power valve, 17000km, merge ok, nu are nici o defectiune. pret 2000euro. pt poze si mai multe informatii id:mihairambo multumesc tuturor pentru parerile acordate , am mai aflat ceva , care e diferenta intra motoarele de 2 timpi si 4 timpi? din ce am vazut ce ati zis aici motoarele cu 2 timpi se "uzeaza mai rpd" dupa cum a zis un user , mi-ati putea da mai multe detalii & HONDA CBR 125 la second cam cat ar fi pretul? cam asa o medie ty daca ii pui la un motor in 2t ulei de care trebuie iti garantez ca nu ai treaba cu el........se uzau repede prin 1990-1998. cand nu existau uleiuri de calitate, dar acuma nu ai treaba....te saturi tu de motor si nu ii schimbi segmentii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate