toply Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Felicitari pentru achizitie si sunt si eu curios la ce pret ai luat-o? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 20, 2005 Autor Share Postat Octombrie 20, 2005 2600, 1550 avans, restul leasing. Plus vreo 100 pt actele de leasing, numar rosu (pana iese numarul de leasing) etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 20, 2005 Autor Share Postat Octombrie 20, 2005 (editat) Iaca inca niste poze: din fata banda dintre carene rupta - unde oare gasesc si eu o matrita sa o refacem la iarna? -- dark_angel ma ajuti? din spate e urata cu numaru ala...abia astept sa scap de el bordul.... numai 27.999 km?? Yeah, I wish... in my utterly most wet dreams ..Si capacul cu cheie lipsa. Iarasi lansez apel de ajutor! Cine poate sa-mi aduca asa ceva.. sau poate exista alieni si la noi? PS: Moment de rascruce in viata forumului!! Acesta este postul meu cu nr.400! Hurray! Editat Octombrie 20, 2005 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Josephine Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Desi am fost printre primele persoane care te-au felicitat live, o mai fac inca o data si aici. Sa te poarte sanatos pe cat mai multe drumuri (a nu se intelege carari ), si nu uita ca mi-ai promis ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Poate o rezolvam prin iarna sa vad daca le gasesc pe toate in DE.Sal si vorbim vineri seara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate