aprilia124 Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 daca exista cineva priceput care poate sa ma ajute si pe mine ,mi sa ovalizat biela la capatul cu boltu ,poate merge incarcata sau cine stie,astept parerile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 daca exista cineva priceput care poate sa ma ajute si pe mine ,mi sa ovalizat biela la capatul cu boltu ,poate merge incarcata sau cine stie,astept parerile voastre sINGURA POSIBILITATE CA S AO MAI RECUPEREZI ESTE SA FACI O BUCSA DE ALAMA SI SA INTRODUCU BOLTUL FIX IN CAPUL BIELEI SA LUCREZE NUMAI IN pISTON CA ALTFEL NU CRED CA MAI POTI FACE CEVA deoarece ea era cu colivie si daca o oncarci nu cred ca o sa tina dupa ce o rectifici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robog Postat Octombrie 19, 2005 Share Postat Octombrie 19, 2005 sINGURA POSIBILITATE CA S AO MAI RECUPEREZI ESTE SA FACI O BUCSA DE ALAMA SI SA INTRODUCU BOLTUL FIX IN CAPUL BIELEI SA LUCREZE NUMAI IN pISTON CA ALTFEL NU CRED CA MAI POTI FACE CEVA deoarece ea era cu colivie si daca o oncarci nu cred ca o sa tina dupa ce o rectifici. Daca ai nervi si posibilitati (strung,freza,etc.) incearca sa bucsezi cu fonta centrifugata dintr-o axa cu came veche de masina si s-ar putea sa ai sansa sa tina dar vezi ca interiorul trebuie rectificat mai intai si trebuie tinut cont si de cota de comprimare a bucsei atunci cand ai strunjesti interiorul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia124 Postat Octombrie 19, 2005 Autor Share Postat Octombrie 19, 2005 merci mult !!!dcsan tiam dat un pm si maine te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Parerea mea ar fi cumperi biela noua.Si eu as incerca sa o repar cum spui tu dar nu se stie cat va tine si mi-e sa nu strici altceva si sa te coste mai scump pe urma.Parerea mea.Bafta la reparatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia124 Postat Octombrie 25, 2005 Autor Share Postat Octombrie 25, 2005 ai dreptate daca imi dai tu biela o iau dar bulangii astia de la um nu dau decat ambielajul cu totul !astept pe dl ionutzvasilescu poate imi aduce si mie de afara un ambielaj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Decembrie 11, 2005 Share Postat Decembrie 11, 2005 Daca te intereseaza , am un motor de 34 de cai pt. jucaria ta . Sunt din bucuresti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Decembrie 12, 2005 Share Postat Decembrie 12, 2005 Bulangii de la UM au si biele separate (biela, colivie+bolt ambielaj) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia124 Postat Decembrie 18, 2005 Autor Share Postat Decembrie 18, 2005 sry n-am vrut sa vb urat ,dar eu cand am fost la um mia zis ca nu aduc decat ambielaj cu totu ,spune-mi te rog kitu asta cat costa ,anul de la motor e 97 merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Decembrie 20, 2005 Share Postat Decembrie 20, 2005 (editat) daca bulangii de la umi nu pot/nu vor sa te ajute iti dau un site din anglia unde gasesti absolut orice pt rsul tau. si ...nu mai stiu daca am mai spus...umi sunt niste bulangii...asta ca sa ma exprim elegant... nu ii recomand nimanui. Editat Decembrie 20, 2005 de GSK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aprilia124 Postat Decembrie 21, 2005 Autor Share Postat Decembrie 21, 2005 si din anglia mi le aduce mosu asa ca de Craciun,posteaza si tu siteul merci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 http://www.125ccsportsbikes.com/forums//in...?showtopic=4677 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate