Black_wolf Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 acum 5 minute ma sunat taicamiu sa ma intrebe daca am ajuns bine la munca,ca aproape de rompetrolul la iesirea din voluntari spre bucuresti a fost accidentat destul de urat un motociclist.alte detalii nu am ,sper ca motociclistul sa fie ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 si A1,ce treaba are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 si A1,ce treaba are? Cred ca a vrut sa scrie la iesirea din Militari, eu am tercut acum maxim 2 ore pe acolo si nu era nimic. Sa speram cu nu e nimic grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 Cred ca a vrut sa scrie la iesirea din Militari, eu am tercut acum maxim 2 ore pe acolo si nu era nimic.Sa speram cu nu e nimic grav... A1 a fost trecut din eroare.scuze! sa intimplat in voluntari nu in militari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 mi-a zis si mie tata ca cica a fost accident in pipera cu un motociclist. pipera apartine comunei voluntari. vorbim de acelasi accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 Pana nu o auziti si de la mamele voastre nu mai postati fara detalii. Sau macar v-o confirme si bunica sau invatatoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 ce glumite atata stiu despre accident. macar tot stiu ceva ... tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 (editat) Eu? Nimic. Dar nici nu deschid topicuri dupa barfa targului.. Intrebare la Radio Erevan: E adevarat ca Vasile Vasilievici a castigat o masina Pobeda la Loterie? Raspunde Radio Erevan: Da, e perfect adevarat, doar ca nu e vorba de Vasile Vasilievici ci de Stepan Stepanovici si nu a castigat o masina Pobeda la Loto, ci i s-a furat ceasul Pobeda in autobuz! Cam asa e si cu multe topicuri de pe aria de Accidente. Pentru ca unii au placerea morbida de a afla care si ce si-a mai rupt inainte sa afle ceva concret. Iar apoi vin "ripuitorii" cu "sper ca e oookk!!! " inainte sa se afle daca a fost sau nu accident.... Editat Noiembrie 13, 2008 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2008 Eu? Nimic. Dar nici nu deschid topicuri dupa barfa targului.. Intrebare la Radio Erevan: E adevarat ca Vasile Vasilievici a castigat o masina Pobeda la Loterie? Raspunde Radio Erevan: Da, e perfect adevarat, doar ca nu e vorba de Vasile Vasilievici ci de Stepan Stepanovici si nu a castigat o masina Pobeda la Loto, ci i s-a furat ceasul Pobeda in autobuz! Cam asa e si cu multe topicuri de pe aria de Accidente. Pentru ca unii au placerea morbida de a afla care si ce si-a mai rupt inainte sa afle ceva concret. Iar apoi vin "ripuitorii" cu "sper ca e oookk!!! " inainte sa se afle daca a fost sau nu accident.... 1.nu e barfa targului. 2.nu am placeri morbide de genul . 3. accident a fost SIGUR pt ca al' batran a inghetat cand a vazut moto tavalita ,stiind ca pe acel drum si in aceiasi perioada de timp plec spre munca. o sa revin cu detalii maine cand o sa aflu ma multe de la angajatii benzinariei care mi sant si prieteni. punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Intrebare la Radio Erevan: E adevarat ca Vasile Vasilievici a castigat o masina Pobeda la Loterie? Raspunde Radio Erevan: Da, e perfect adevarat, doar ca nu e vorba de Vasile Vasilievici ci de Stepan Stepanovici si nu a castigat o masina Pobeda la Loto, ci i s-a furat ceasul Pobeda in autobuz! Ha ha ha mereu ma stric de ras cand aud/citesc bancul asta ))))) cred ca daca era accident serios aparea deja cineva cu mai multe detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 acum 5 minute ma sunat taicamiu sa ma intrebe daca am ajuns bine la munca,ca aproape de rompetrolul la iesirea din voluntari spre bucuresti a fost accidentat destul de urat un motociclist.alte detalii nu am ,sper ca motociclistul sa fie ok. Te'a sunat de pe Vodafone sau Orange? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Te'a sunat de pe Vodafone sau Orange? cosmote, ca-i mai ieftin la prepay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 (editat) Pe perioada iernii, sectiunea ACCIDENTE se inchide(precum Transfagarasanu')? Sper ca nu, altfel va fi plictis mare.... RIP sau sanatate omului(dupa caz, ca detalii despre accident avem...lula)! Editat Noiembrie 14, 2008 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate