mielu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Tocmai mi-a dat Purgy SMS despre accident. Era in trecere pe acolo cu masina si nu a putut opri. Motor de viteza, se pare Yamaha. Cine are detalii va rog postati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 /index.php?showtopic=29009 mielu, s-a scris aici : /index.php?showtopic=29009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 21, 2005 Autor Share Postat Octombrie 21, 2005 Nu cred ca e vorba de acelasi accident. Aici e vorba de motor de viteza cu pilot plus pasager. Acolo despre un chopper - doar pilot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robias Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 (editat) mielu, s-a scris aici : /index.php?showtopic=29009 ares..s-ar putea sa fie vb de 2 accidente..unul in care a fost implicat un chopper si un altul cu o sportiva.. PS..scuze .. acum am vazut ca tocmai scrisese si mielu Editat Octombrie 21, 2005 de robias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 mă pe ce limbă vorbim? nu vezi că e vb de acelaÂşi nr de înmatriculare? b 90 cfa.... despre asta am scris la linkul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Octombrie 21, 2005 Autor Share Postat Octombrie 21, 2005 Bre Ares! Nu pricepi bre ca am vb la telefon cu fata? E aproape sigur alt accident. Mi-a zis clar ca e vorba de sportiva carenata si nu chopper! P.S. Doamne fereste de ce e mai grav! P.P.S. Hai sa nu facem chat aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Prea multe accidente pe sfarsit de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Salutare! Accidentele despre care se vorbeste aici sunt diferite. Cel in cauza, cu motorul B 90 CFA a acut loc pe Bd. Emil Racovita din Berceni, vineri, 21 oct, in jurul orei 19:30. Am ajuns acolo cred ca la 10 minute dupa ce s-a produs. Era un motor Yamaha necarenat, nu stiu sa spun exact ce marca. Din cate am inteles mergeau regulamentar si o masina a intors in fata lor. Erau un pilot plus pasager si nu aveau cine stie ce echipament. Unul dintre ei zacea intr-o pozitie nefireasca pe caldaram, celalalt statea in fund, rezemat de o masina. Era plin de lume, iar politia sau salvarea nu venisera (desi spitalul 9 era la 300m distanta). Am intrebat oamenii daca au chemat salvarea, mi-au spus ca da si am plecat pentru ca ma grabeam foarte tare. Am dat SMS lui Mielu si lui Ares sa bage informatia pe forum... Nu aveam ce face mai mult de atat. Cand ma gandesc ca eu stau chiar acolo si cu 15 minute tocmai ma intorceam acasa cu motorul... Tot ce imi doresc este sa ne spuna si nou cineva daca ei sunt bine si cum au stat exact lucrurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Unul dintre ei zacea intr-o pozitie nefireasca pe caldaram adica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaEm0NuL Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Adica romania !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Da frate bine zis: ADICA ROMANIA. Tzara unde toti prostii au carnet si sofeaza ca la ei pe tarla!!! Multa mue (sa nu imi dati ban ca va sparg) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 nu nu nu , eu nu am intzeles ce a vrut sa spuna cu : " zacea intr-o pozitie nefireasca pe caldaram" mort...leshinat...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Acolo stau si eu ... , vineri am fost plecat toata ziua si n-am vazut nimic. Imi pare rau. Ma mai intreb daca sa-mi mai iau sau nu motor .... Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Asa cum spuneam si in alta parte, din pacate nu toti motociclistii sunt printre noi, pe forum, asa ca poate nu vom sti niciodata ce se intampla cu unii dintre noi... Mai pe scurt, nu stiu daca decedase sau era lesinat. Parea a fi prima varianta dar sper din tot sufletul sa nu fi fost asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate