king Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 (editat) Cineva m-a sunat si mi-a zis ca a vazut un chopper lovit de o masina. Din cate am inteles baiatul nu purta casca si s-a lovit cu capul de asfalt. Dobitocul cu masina s-a dat jos si dupa aia s-a suit inapoi in masina si a plecat. Sper sa nu fie adevarat. Editat Octombrie 21, 2005 de king Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 imi vine sa-i p-astia cu ignoranta lor si cu masinile lor cu tot! ,,,poate totusi nu este trecut in nefiinta motoristu.. daca e asa... sa-i fie tarana usoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Cineva m-a sunat si mi-a zis ca a vazut un chopper lovit de o masina. Din cate am inteles baiatul nu purta casca si s-a lovit cu capul de asfalt. Dobitocul cu masina s-a dat jos si dupa aia s-a suit inapoi in masina si a plecat. Sper sa nu fie adevarat. In ce zona, ce motor era, numar de inmatriculare... detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 (editat) Ce oameni inconshtientzi ! RIP...in caz ca... Editat Octombrie 21, 2005 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 si totusi.....cascheta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Amanunte oameni buni, amanunte!!! Ma trece cu gheata pe sira schinarii! Sper din tot sufletu' sa fie doar o farsa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 am primit de la purghy un SMS: "accident motor B 90 CFA. Cred ca a murit cineva. Pe Racovita". mai multe nu stiu... DOAMNE FERESTE sa fi murit cineva... sper sa fie bine totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Dati detalii despre motor - cine poate!! Stiu pe cativa cu chopper care obisnuiesc sa nu poarte casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catami Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Accidentul a avut loc pe strada Mitropolit Nifon, la intersectia cu Mitropolit Filaret. Din nefericire motociclistu a decedat, am vazut niste lumanari aprinse la intersectie. Motociclistul era unul dintre patronii de la Dines (saorma, magazin si restaurant in Parcul Carol). Motocicleta era un choper cred ca Yamaha. Nu stiu in ce imprejurari s-a produs accidentul. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livanu Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 R.I.P., si soferul a fugit sau nu? ce nemernic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 R.I.P not again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 D-zeu sa-l ierte !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Pana la urma purta sau nu casca? Dumnezeu sa-l odihneasca, nu merita sa moara asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Am sperat sa nu fie adevarat...si inca mai sper.. Uff, ..ce repede ne ducem unii?! D-zeu sa-l odihnesca ! ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danoprea Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Poate ca echipamentul l-ar fi salvat.......?De ce nu vor unii sa inteleaga acest lucru simplu??Am vazut si in Ploiesti unul ce tragea de un speed,dar nu avea nici manusi macar,poate nu avea nici permis? Pacat de bietul baiat ! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drog' Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 R.I.P Mai nu-mi vine sa cred ca unii isi pierd asa de usor viata si intr-o prostie...poate daca ar fi avut casca nu s-ar fi intamplat asta.Poate ca totusi nu e adevarat sper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Inteleg ca nu s-a aflat inca nimic clar si divagam ca babele, eu mai sper ca nu e asa. Si de Zahei s-a spus atunci si este cat se poate de viu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
king Postat Octombrie 22, 2005 Autor Share Postat Octombrie 22, 2005 Inteleg ca nu s-a aflat inca nimic clar si divagam ca babele, eu mai sper ca nu e asa. Si de Zahei s-a spus atunci si este cat se poate de viu. Un coleg de servici - cel care m-a sunat initial sa-mi spuna - a fost martor direct al accidentului. Mergea cu bicicleta putin in spatele motorului (care nu avea mai mult de 40 la ora!) Masina a intrat cu viteza mare in intersectie si a lovit in plin motociclistul care se deplasa regulamentar si cu viteza mica. In urma impactului motociclistul-care NU PURTA NICI UN FEL DE CASCA- a decedat. Soferul s-a dat jos din masina si s-a indreptat initial spre cel accidentat . Vazandul pe motociclist intins pe jos, tremurand si cu o mare balta de sange sub cap s-a razgandit si a fugit de la locul accidentului. PS Nu as fi intitulat topicul accident mortal daca nu as fi fost aproape sigur .Speram totusi ca m-am inselat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Ma cutremur cand citesc randurile astea... D-zeu sa-l odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 R.I.P alte detalii nu se cunosc?! Motorul era speed sau chopper, culoare etc?! A fost gasit soferul vinovat?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 22, 2005 Share Postat Octombrie 22, 2005 Trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catami Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Este vorba de un choper inchis la culoare, cred ca era un Vulcan (nu sunt sigur am vazut motorul o singura data in Parcul Carol). Eu stau in zona si de vineri, acolo, sunt aprinse lumanari tot timpul. Deci, din nefericire motociclistul a decedat. Repet este vorba de unul dintre patronii (baietii patronilor) de la Restaurantul Dines din Parcul Carol. Cred ca pleca de la Rondul Cosbuc (unde firma are o saorma si un magazin) spre restaurantul din Parcul Carol, distanta de maxim 1km. Drum care il faci pe jos in 10 minute. Zona in care a avut loc accidentul era pana acum o luna strada cu sens unic (dinspre Rondul Cosbuc spre Parcul Carol) de cand cu lucrarile de pe Str. 11 iunie au bagat circulatie in ambele sensuri. Mai multe detalii despre accident nu stiu. Am un prieten care are o vitezana, dar, nici el nu stie mai multe. Sper ca soferul vinovat sa fie prins si sa raspunda pentru fapta sa. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate