ioneld Postat Noiembrie 27, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 27, 2008 faru si prinderile de la ghidon le mai ai? poti trimte prin posta? zi un pret A-mi pare rau nu mai sunt . Se pare ca nu ai citit tot topicul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 A-mi pare rau nu mai sunt . Se pare ca nu ai citit tot topicul . ba m-am uitat dar se pare k mi-au scapat... nu-i bai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 cat zici ca face cricul acela gat de lebada??? si motorul ce pret are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 10, 2008 Autor Share Postat Decembrie 10, 2008 cat zici ca face cricul acela gat de lebada???si motorul ce pret are? Ti-am timis de luni cricul si a ajuns de ieri la tine dar nu ai fost acasa , ia legatura cu cei de la cargus daca anca nu ai intrat an posesia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 pantalonasii si nmaneta de soc le m-ai ai? ca l-as dori eu ca a mele sunt varza mersi si ghidonul asa cume e daca nu l-ai dat fa un pret per total posteza-l s-au da-mi pm ( eu nu pot sa-ti dau)si iti mnultumesc anticipat pt ajutor asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Salut! Vreau si eu "robinetul" ala care strange frana ghidonului si vitezometrul plus cablul plus "melcul" sau. Eventual tot farul... Nu sunt nazuros la calitate. De fapt, ash da o fuga pana la tine, poate chiar maine dupa-masa, sau in w/e- lasa-mi te rog un tel, o adresa ceva pe PM daca vrei. 10X! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 11, 2008 Autor Share Postat Decembrie 11, 2008 care-i nr. lor? 0722287437 0740287437 0788227437 0766287437 Aste sant 4 nr. suna si cere si tu un nr . din craiova s-au intra pe WWW.CARGUS.RO si cauta coletul cu codul asta CGS14025459N si vei vedea unde se afla. Nu stiu de ce dar nu mai pot trimite PM daia a-ti scriu aici . SALUT Salut!Vreau si eu "robinetul" ala care strange frana ghidonului si vitezometrul plus cablul plus "melcul" sau. Eventual tot farul... Nu sunt nazuros la calitate. De fapt, ash da o fuga pana la tine, poate chiar maine dupa-masa, sau in w/e- lasa-mi te rog un tel, o adresa ceva pe PM daca vrei. 10X! SALUT ami pare rau nu mai sunt . Anunt totodata si pe ceillalti si le multumesc celor care au fost interesati si au cumparat organele acestui IJ ca s-au terminat toate piesele cu exceptia motorului care s-ar putea sa plece maine poimaine . Va multumecsc si va doresc tuturor asfalt uscat si restaurari cat mai multe . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate