Lutzifer Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 Plimbarea de azi 16.Noiembrie.2008 , pot zice ca a fost super , dar si putin c-am dur traseul pentru motoare de 200kg ! Oricum ne-am descurcat fiecare cat s-a putut de bine ... am mai prins cate un iepuras dar nimik grav ! "Ghid" ne-a fost Doru din Soimos ( pe care mai mult ca sigur l-am plictisit cu ritmul nostru mai lent ) dar sunt convins ca nu i-a parut rau ... Am fost 2 TransALPuri ( Eu cu Nashoo ), un BMW 650 F ( Gerszon ) , un DR 350 ( Atti ) si un KTM ( Doru ) Prea multe de povestit nu am , asa ca va las in lumea filmelor si a pozelor ! SlideShow-ul Soimos - Casoaia peste deal ! Mai multe poze gasiti Aici Cateva poze ... 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wanderer Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Frumos pe-acolo. Poza aia cu paraul Soimos mi-a trezit ceva amintiri. E cumva aproape de unde era unitatea militara din Lipova? Mi-aduc aminte de dealurile alea de cand am fost in armata. Ca lumea pt. off-road, dar nu prea placut pt. infanteristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grek Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Cetatea aia e Lipova? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ha, ha... clasic, iar nu stati cuminti la caldura... bravo... si spor la evitat reumatismu'. Saptamana viitoare ce planuri aveti? Tineti lanturile de gheta/zapada la indemana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Cetatea aia e Lipova? E cetatea de la Soimos...de la iesire din Lipova. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Ha, ha... clasic, iar nu stati cuminti la caldura... bravo... si spor la evitat reumatismu'. Saptamana viitoare ce planuri aveti? Tineti lanturile de gheta/zapada la indemana? Daca e cu + afara mergem,de la 5 grade in sus macar.Ce sa facem,boala grea...altii schiaza noi cu mobrele.Ah...uitasem schiurile acasa....si lanturile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Frumos pe-acolo. E cumva aproape de unde era unitatea militara din Lipova? Cred ca este dincolo de mures , langa Baile Lipova ! Is si niste tancuri foarte vechi acolo , si un poligon ! Banuiesc ca acolo pe undeva a fost ! Dar nu-i sigur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Da' voi stati vreodata acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Da' voi stati vreodata acasa? Da , in timpul saptamanii pana Sambata sau Duminica ! In functie de cand mergem si pe cate zile Macar acuma sa mai mergem pana putem , ca niciodata nu se stie ce se poate intampla ( negativ ) si dupa tot am vrea sa mergem si nu putem ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) Da' voi stati vreodata acasa? da...cand dormim! Hai cu noi! La vara sau cand vrei tu esti bine primit aci sa iesi cu noi la ture,ca ne place al dracului.Voi ati bagat mobrele la conservare pana la primavara? Editat Noiembrie 17, 2008 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Multumesc de invitatie. Tanjesc dupa astfel de ture si mai ales pentru ca nu am cu cine sa ies. E fain si singur, dar mai fain e in grup, mai inveti ceva, mai auzi lucruri noi, mai o gluma, mai un gratar. La vara om vedea. Poate veniti voi la intrunirea transalpistilor in Germania la sfarsitul lui mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Multumesc de invitatie. Tanjesc dupa astfel de ture si mai ales pentru ca nu am cu cine sa ies. E fain si singur, dar mai fain e in grup, mai inveti ceva, mai auzi lucruri noi, mai o gluma, mai un gratar.La vara om vedea. Poate veniti voi la intrunirea transalpistilor in Germania la sfarsitul lui mai. Ii clar ca nu ii asa placut singur ! Odata sa vi cu noi si ai sa vezi ca vei venii si a doua oara ! Pana acuma cine a venit cu noi odata , a venit si a doua oara ... sau cel putin isi doreste sa mai vina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate