cristian78 Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Nu stiu ce s-a intamplat, am trecut pe la ora 7 pe acolo si era politie. am oprit dupa acea zona si a trecut pe langa mine un tip ce ducea de ghidon un motor shifonat - avea ghidounul stramb si plaasticele sparte. Nu stiu ce motor era iar tipul parea destul de afectat de accident si nu prea a dat detalii cand l-am intrebat. Stie careva mai multe ??? Oricum sper ca nimeni sa nu fie GRAV accidentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian78 Postat Octombrie 24, 2005 Autor Share Postat Octombrie 24, 2005 Chiar nimeni nu poate da detalii ???? am vazut in zona parcate cel putin 4- 5 motoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Am fost si eu acolo. Este vorba de un tip cu o Yamaha TW (sau ceva de genu` asta). Ideea in mare este ca el mergea regulamentar pe banda 3, iar o proasta de pe banda 2, cu un Tico face brusc stanga. In urma impactului tipul s`a ales cu fractura la o mana (nu stiu exact care). Motoru` nu avea mai nimic grav, rezervorul indoit...aparatori maini...si cam atat. Nu stiu despre cine este vorba, nu il cunosc pe tip. Sa speram ca se face bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 Din pacate sunt foarte multi motociclisti care nu sunt printre noi, pe forum si asta nu e bine deloc. Informatiile noastre nu pot ajunge la ei, iar informatiile lor nu au cum sa ajunga la noi. Asta e trist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragonu Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 il cheama Bobita (poreclit Bomba si este instructor de motociclism) fratele mai mare Dorel lucreaza la service Yamaha experienta pe motor are destula, dar cind te lovesti de prostia altora nu mai poti face nimic ori cata da bun ai fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Nasol,in cazuri din astea nici daca ai experienta lui Rossi nu scapi,te rogi numa sa scapi intreg.Cat urasc eu oamenii astia care nu au ce cauta la volan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Da, e instructor la MotoTT (am facut scoala cu el) si omul e chiar meserias pe motor. Din ce am aflat, mergea cu 60-70 si o proasta cu Tico i-a intrat in fata la 10 metri. Motorul s-a infipt in masina si el a zburat peste. Are fractura dubla la mana si leziuni interne minime. Asta e, shit happens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Imi pare nespus de rau sa aflu ca prostia asta se repeta eu sunt cu piciorul fraturat din aceeasi cauza numai ca la mine a fost saptamana trecuta in regie. INsanatosire grabnica si conservari mai atenti in drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate