tabymotorhd Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Salutare tuturora ; Mi am achizitionat si eu d curand un IJ planeta 5 din 92 , si aj avea nevoie d ctva sfaturi legate d aprindere: nu vrea nicikm sa dea scanteie, am verificat tot, tot, am schimbat platina, verificat carbuni, am verificat ku o baterie , si face undeva scurt. Dac poat careva sa ma ajute ku dilema asta as fi ft ft ft recunoscator. MSI ANTICIPAT!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suhoiviper Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Ai schimbat bujia? Ai pus bujie de care trebuie?Sa nu iti fure curent pe undeva... pe la pipa de exemplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 ..Dac poat careva sa ma ajute.. ..ia legatura cu @pedros, succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 fisha,bobinele de inductie,cablaje,,mufe,fire dezizolate,secundarul ne sigurantat bine,,,,,muuulte optiuni unde de poate lovi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Poti sa verifici si firele de la contactul cu cheia (poate tu intorci cheia dar contactele din interior sunt murdare) si de asemenea sa nu fi atins din greseala butonul de pe manerul cu acceleratia pe care scrie ENGINE STOP sau o fi scriind in ruseste.... Si de ce spui ca face undeva scurt? Unde anume? Daca pui bateria si o tii in scurt e foarte probabil sa topesti firele care sunt in scurt....Poti sa verific daca ai ceva in scirt aprinzand farul...Sigur o fie chior daca ai scurt undeva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Mersi ca m-ai facut prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 in semn de prietenie ,scuze daca te-am jugnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redresor Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) in semn de prietenie ,scuze daca te-am jugnit Nu ma, nu m-ai jignit...Nu vezi ca radeam... ?) ) Editat Noiembrie 20, 2008 de augustin87r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tabymotorhd Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2008 Da, am schimbat si bujia si fula, nicio schimbare ( sqze de intarziere) Orikm va multumesc tuturora pt sfaturi imi vor fi d folos, dar n are rost sa ma mai bag, aici tre cinv care se pricepe la partea electrica, eo nu ma pricep, dak stiti pe cnv sau cine aduce piese de IJ planeta 5 va rog sa ma anuntati si pe min. Eo cred k cel mai bene e sa schimb tot ce tine de partea electrica n are rost sa ma mai chinui ata , e pacat d motor sa nu l fac, pt k ar iesi destul d fumos Va multumesc inca odat, numa bene si asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate