Rocknroll Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Salut In lucru...Nipru! (Marele brotac ) Daca intereseaza pe cineva, comentarii pe PM. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Ma gandesc la un interval destul de mare in functie de stare/acte/tractiune, etc. Tu ai luat Niprul lui Florin parca si nu iti placea? da si nu era ce imi doream si ii pacat sa il stric fa o oferta si e al tau salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 SalutIn lucru...Nipru! (Marele brotac ) Daca intereseaza pe cineva, comentarii pe PM. Numai bine! Hehe, ce culcus de mestereala si-a tras nea Victor, si sa nu-mi spui ca Niprul cu atas este in garaj . Alte Nipre stau sub nameti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Salut. Alecule , despre garaj sper sa fac ceva anul asta. Panarama mea de ciine "tomberonez-imperial" ajutat de vint mi-a facut husa de la cea cu atas franjuri, de nu mai am ce face cu ea. Asa ca biata motocicleta sta exact sub cerul liber pina ma voi harnici sa fac alta husa. Da' tot nu o las, mai trag cite o pedala-doua, asa mi-e drag sa-i aud motorul torcind !!!. Oricum pina in mai eu nu ma urc pe ea nici daca ma bate cineva o luna. Ajunge cit reumatism am in mine de pe mare. Mesteresc la asta verde in limita timpului (ca temperatura) incet si "prost", ca de' in mai-iunie vreau sa fie gata de drum. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 La Multi Ani nea' Victor! De la ce e aripa de fata?E pentru roata de 19?M-ar interesa si pe mine o aripa mai usurica pe fatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Salut. Krokodile sa fiu sincer nu stiu de la ce motocicleta este. Am cumparat-o de la cineva din Timisoara acum 2 ani. Exact ptr. acelasi lucru care-l spui tu. Este "mai usurica", chiar foarte si se "muleaza" foarte bine pe cauciucul de 19. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ...Marele brotac Daca intereseaza pe cineva... Da d-le ne intereseaza! Ce comentarii pe PM, intrebarile aici, iar tu Victore raspunde!!?? Baga poze acolo cu toate fazele de lucru, sa vedem si noi cum se lucra la c-ta, vrem poze cu toate "chichitele", sa nu mai stam la vara sa "terminam" pe drumuri ce n-am facut in iarna asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Stiu un Nipru nereconditionat, in stare originala, la un mos.Il tine in husa.Pretul este 400-500 RON, cu tot cu atas.Culoarea este VERDE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2009 lam luat eu pe 3 milioane,mai are un motor de schimb(la 1 mil)daca il vrei il iau eu si imi dai tu bani cand ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Stiu un Nipru nereconditionat, in stare originala, la un mos.Il tine in husa.Pretul este 400-500 RON, cu tot cu atas.Culoarea este VERDE. Niste date de contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 lam luat eu pe 3 milioane,mai are un motor de schimb(la 1 mil)daca il vrei il iau eu si imi dai tu bani cand ai sunt interesat si eu de motor, sa-l bag pe ciupar sa mai pot lucra intre timp ce umblu cu asta original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate