Altair Postat Octombrie 24, 2005 Share Postat Octombrie 24, 2005 De imensa belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 ciudate, da faine de numa numa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 oribile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 In general frumoase dar unele urate cu spume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 StreetFightere la CULME! MIe imi plac, mai putin vreo doua-trei (FZR 1000, VTR si ceea ce a facut din frumusetea aia de R1 ) Cea mai tare consider a fi VMAX D1 - Triumph Speed Triple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 Nu ma asteptam sa placa toate sau tuturor. Cert este insa ca sunt ALTFEL! Preturi de la 27,000 pana la 75,000. Gerard Depardieu (care printre altele este dealer Yamaha), a primit un Baby King de la fiul sau. Offtopic: MVT, imi place ca ti-a atras atentia 675-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Acuma ma chinui si eu cu un Katana sa il fac StreetFighter. Cine are poze, schite, sfaturi astept cu placere si un rasp aici, sau PM sau mail la motoridder@gmail.com @aquilla: Tu ce zici? Pe mine ma chiar bate gandu la modul cel mai serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 28, 2005 Autor Share Postat Octombrie 28, 2005 Acuma ma chinui si eu cu un Katana sa il fac StreetFighter. Cine are poze, schite, sfaturi astept cu placere si un rasp aici, sau PM sau mail la motoridder@gmail.com @aquilla: Tu ce zici? Pe mine ma chiar bate gandu la modul cel mai serios O sa ranjesti intr-una, garantat. E in trei!!! 120 CP la 165 kg, mi l-as lua si eu dar nu inainte de altceva tot de la ei (alte directie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Nu imi plac,sunt urate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 29, 2005 Autor Share Postat Octombrie 29, 2005 Nu imi plac,sunt urate E Y2K frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 E Y2K frumoasa Pei eu ziceam ca nu imi place cum le-or modificat ei.mai ales R1,aratau mai bine originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Pei eu ziceam ca nu imi place cum le-or modificat ei.mai ales R1,aratau mai bine originale Reptile, omu' gusturile nu se discuta Dar inca nici acuma nu imi pot scoate imaginea la SuperDuke990. El nu poate fi considerat un street-fighter? Nu? Daaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate