mihai_prd Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) ÂŞefu, până pe 5 Aprilie vreau scaunul de ataÂş. Editat Martie 19, 2009 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Mai cade si netul,mai plec si eu,de-acasa,cu diverse treburi.Cateodata,mai tzin calculatorul inchis,sa pot sa lucrez,in liniste...In week-end,se mai elibereaza zona,de atatea sei...Adica,mai dau gata,cateva,aflate in diverse stadii de lucru.Atunci,o sa pun si-o gramada de poze,cu ultimile realizari.C-au fost numa' chestii speciale,nu simple reimbracari presimt ceva ceva.... nu maestre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Mai cade si netul,mai plec si eu,de-acasa,cu diverse treburi.Cateodata,mai tzin calculatorul inchis,sa pot sa lucrez,in liniste...In week-end,se mai elibereaza zona,de atatea sei...Adica,mai dau gata,cateva,aflate in diverse stadii de lucru.Atunci,o sa pun si-o gramada de poze,cu ultimile realizari.C-au fost numa' chestii speciale,nu simple reimbracari Sa ma astept la o surpriza placuta azi ? Mai cade si netul,mai plec si eu,de-acasa,cu diverse treburi.Cateodata,mai tzin calculatorul inchis,sa pot sa lucrez,in liniste...In week-end,se mai elibereaza zona,de atatea sei...Adica,mai dau gata,cateva,aflate in diverse stadii de lucru.Atunci,o sa pun si-o gramada de poze,cu ultimile realizari.C-au fost numa' chestii speciale,nu simple reimbracari Sa ma astept la o surpriza placuta azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 20, 2009 Autor Share Postat Martie 20, 2009 Cam asa ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 azi sau maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 pozeeeeeeeeee nu cu a mea... cu altele. sa vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 ceva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 si eu sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 23, 2009 Autor Share Postat Martie 23, 2009 Na poze ! Sea de Varadero,set de sei de vitezana,ale lui Kidrock,gramada de sei in lucru (doar o parte,n-au incaput toate),o sea de Dominator (aia rosie),si-o sea de Suzuki Bandit, modificata zdravan (scobit pe locul pasagerului si mai ales pe locul pilotului,inaltzata speteaza pt. pilot,imbracata toata in burete de 2 cm grosime).Contrast de 2 materiale negre,mat si lucios,cu cheder verde inchis,in culoarea motoretei. O sa urmeze poze cu alte lucrari "serioase",nu doar schimbari de invelitoare.Adica seaua lui Red Bandit (o alta varianta de sea de Bandit),cea a lui 99mgm (de BMW touring),si-a lui Crashburn2003 (CBR F3).La astea,mai am nitzel de lucru,cam 2 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexlink Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 (editat) Salut Dariane, Lucrezi si altceva exceptand seile....gen protectie de rezervor, franjuri pentru manetele de frana si ambreiaj, coburi..si altele (pentru un honda shadow)... (scuze daca ti s-a mai pus intrebarea asta, dar sunt prea lenes ca sa mai citesc posturile anterioare) In caz afirmativ, da-mi te rog niste preturi, momentan pentru cele 3 chestii de care spuneam si mai sus...protectie rezervo, franjuri si coburi Merci Te rog trimite-mi PM, pentru vizibilitate mai buna Editat Martie 23, 2009 de dexlink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 de ale mele nu se aude mai nimic. deci kid rock... nu mai merge pe ace, pe spini. faine. bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Frumoase toate, mai ales alea dezbelite ... sa vedem acum si pe alalte mai ales ca e si a mea pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 24, 2009 Autor Share Postat Martie 24, 2009 In fine,si seaua lui Crashburn2003...Ti-o mai recunosti? Sper sa reusesc tot astazi,sa termin si seaua de BMW, a lui 99mgm,alta lucrare "de diploma"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 in sfarsit gata....... intradevar nu o mai recunosc ..... multam mult si astept sa o trimiti in coace sa o si calaresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Am primit saua ieri.... lucrare de nota 10 .... recomand cu incredere... revin cu poze cand o montez pe moto cum am promis.... o zi buna si spor la munca in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ma lipesc de topicu-asta pana-apar seile lui hondafan. faina treaba, bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) eu deabia astept sa le vad pe ale mele Editat Martie 26, 2009 de hondafan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 In fine,si seaua lui Crashburn2003...Ti-o mai recunosti? Sper sa reusesc tot astazi,sa termin si seaua de BMW, a lui 99mgm,alta lucrare "de diploma"... maestreeeeeeeeee....nota 1000000000000.....spor la munca in continuare si sper sa reusesc sa termin odata cu investitiile "de musai" cu horneta mea si sa iti pot trimit si eu saua...dar mai la vara cand altii se vor da cu motoarele si nu le vor mai trebui sei de reconditionat.si atunci sper sa fii mai liber sa nu dureze treaba prea mult. sanatate maxima maestre si mult spor sa ai ps:apropo....sa-ti traiasca ema si reclama.esti misto tare cum iti flutura fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Wow! Felicitari Dariane! Cu prima ocazie cand mai scap si eu la bani vin la tine sa-mi faci si mie una Editat Martie 26, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 ÂŞefu, până pe 5 Aprilie vreau scaunul de ataÂş. Hmm, sper ca m-am facut înțeles. Altfel îți răpesc unu din căței. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Domnu ce se aude de reclama cand e gata si unde o pot vede .... vreau a o vad neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 (editat) Reclama e pe posturi,deja,de vreo 3-4 zile.E la Clicknet.Dureaza 40 sec. Am vazut-o de cel putzin 2 ori,la Protv.Am inteles c-o s-o difuzeze si altii.Nu e mare chestie,apar cate-o secunda,de vreo 2 ori Editat Martie 26, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crushburn2003 Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) e clar la cat ma uit eu la TV ... nici de mirare nu e ca nu am vazut-o .... pe net o gasesc pe undeva.... o sa incerc pe pagina lor eventual Editat Martie 26, 2009 de crushburn2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Am primit saua ieri.... lucrare de nota 10 .... recomand cu incredere... revin cu poze cand o montez pe moto cum am promis.... o zi buna si spor la munca in continuare Ai montato pe moto ca nu stiu daca ai pus poze,vroiam sa o vad si eu montata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate