ionas_gpz Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Intrebare: kit lant de la zzr 600,merge la zzr 400? lant+pinioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 (editat) Nu, sunt alte rapoarte: De exemplu: ZZR 400 '90~'92: 14/49 112 zale ZZR 600 '90~'92: 15/45 108 zale Editat Iunie 6, 2013 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 de bine ce m-a laudat...am probleme! Cateodata, cand are el chef, rezervoru`.....scapa benzina... curge pe undeva pe sub el Se potriveste si rezervoru` de la zzr400? Are cineva un rezervor de vanzare? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 (editat) Vezi sa nu fie de la robinet sau vreun furtun fisurat; am eu un rezervor, dar e de ZZR '90~'92. Din punct de vedere al capacitatii motorului (400/600), sunt la fel rezervoarele. Editat Iunie 11, 2013 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 de bine ce m-a laudat...am probleme! Cateodata, cand are el chef, rezervoru`.....scapa benzina... curge pe undeva pe sub el Se potriveste si rezervoru` de la zzr400? Are cineva un rezervor de vanzare? Multumesc! vezi la userul adyfikus,el are la dezmembrare zzr 1994. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 vand toba finala de ZZR1100.la cerere pun si poze/pret fix,350 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Pentru posesorii de ZZR din Bucuresti: nu ne intalnim candva sa discutam/vedem mobrele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 ar trebui organizata o intrunire a pozesorilor de ZZR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 ar trebui organizata o intrunire a pozesorilor de ZZR . Aia spuneam si eu. Stabilim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Am putea incerca sa stabilim una.As fi curios sa vad cati ne-am strange ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euforiu Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Eu ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Parbriz ZZR negru: /index.php?/topic/702514-parbriz-doubble-bubble-zzr-600-e-nou/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 toba finala dreapta pentru Kawasaki ZZR1100.este zgariata si usor adancita,cam cat diametrul unei monezi de 0,50 bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 toba finala dreapta pentru Kawasaki ZZR1100.este zgariata si usor adancita,cam cat diametrul unei monezi de 0,50 bani. toba asta ai vrut sa mi-o vinzi mie cu 300 lei FIX??? uita-te in ce hal arata!! ti-am oferit pe ea 5 euro, dar nici atata nu merita. arunc-o la gunoi...sau doneaz-o cuiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Bean Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 toba asta ai vrut sa mi-o vinzi mie cu 300 lei FIX??? uita-te in ce hal arata!! ti-am oferit pe ea 5 euro, dar nici atata nu merita. arunc-o la gunoi...sau doneaz-o cuiva! du-te si cauta-ti chilipiruri sau bisnitareli pe la fiare vechi, eventual! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 du-te si cauta-ti chilipiruri sau bisnitareli pe la fiare vechi, eventual! pai daca ma duc la fier vechi, da-mi si toba ta, sa o las acolo ziceai ca e foame la romani, dar cred ca tie ti-e cel mai foame, tot incerci sa vinzi un cacao de toba, pe care ar trebui sa o dai la gunoi. i-a spune, care e pretul acuma?? ziceai intr-o vreme ca o dai si cu 600 roni!! AHAHAHAHAHAHAH....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Am eu 2 perechi de tobe de zzr 600 99. 300 perechea. Fara defecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Nu ai te rog o poza? pe motorul meu (honda), una a ruginit nasol si am revenit la originale, si mi-as pune tot de zzr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Nu ai te rog o poza? pe motorul meu (honda), una a ruginit nasol si am revenit la originale, si mi-as pune tot de zzr. lasa o adresa de mail sa-ti trimit poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 andrey88s@yahoo.com. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 (editat) andrey88s@yahoo.com. Multumesc! ai mail cu poze.Pun si aici o poza daca sunt si alti doritor. ps: am 2 seturi Editat Octombrie 19, 2013 de ionas_gpz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Dar arata tare bine! Da, asta e modelul dupa cod, dar ale mele sunt un pic modifcate, deci nu stiu daca s-ar potrivi. Pretul este insa foarte bun, m-as gandi pt. TDM mai degraba sa mi le iau... Ma gandesc cateva zile si daca mai sunt, ne auzim. Multumesc inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionas_gpz Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Dar arata tare bine! Da, asta e modelul dupa cod, dar ale mele sunt un pic modifcate, deci nu stiu daca s-ar potrivi. Pretul este insa foarte bun, m-as gandi pt. TDM mai degraba sa mi le iau... Ma gandesc cateva zile si daca mai sunt, ne auzim. Multumesc inca o data! O sa le fac poza maine si la celelalte 2. Daca te hotaresti dai un PM. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Salutare! Am un ZZR400N , 93 dupa vin, 95 dupa talon . Probleme comune, chestii dupa care sa ma uit , resurse de piese? Am inteles ca e identic cu zzr600 din 93 in sus (E) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9470m Postat Noiembrie 19, 2013 Share Postat Noiembrie 19, 2013 Mersi Adi, am vorbit pe PM, cand o sa ma hotarasc te caut, te-am tinut minte! Are cineva sa-mi imprumute pt cateva zile o pereche de tobe si un parbriz clar pt un zzr400/600 din 93 si mai sus ? RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate