Sari la conținut

Mr.Bean

Membru
  • Număr conținut

    180
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Norway
  • Carnet moto din
    prima
  • Numar Moto
    din tabla
  • Club
    NU ma intereseaza

Informații profil

  • Motociclete detinute
    multe

Vizitatori Recenți Profil

882 citiri profil

Mr.Bean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mr.Bean

    Util

    Salutare, Stie cineva sa-mi recomande o scoala auto-moto in Cluj unde au instructori buni care se ocupa de om si il invata conducere? Vreau sa-mi ajut prietena in acest sens,insa fiind plecat din Ro am pierdt contactul cu lumea de acolo, si nu as vrea sa cada pe mainile celor care doar iau banii si nu te invata nimic pentru ca la randul lor nici ei NU stiu sa explice,darmite sa invete pe altu.Multumesc.
  2. Dupa cum ai spus,sunt cateva exemplare de ZZR1100 C si D in tara,insa nu prea multe.Le numeri pe degete.Si eu detin o astfel de motocicleta de ani buni si nu am cuvinte despre ea decat doar la superlativ. Ride safe si sa aveti grija unul de altul.Daca mai ai ceva intrebari legate de moto,iti stau la dispozitie.
  3. DONEZ carena frontala de KAWASAKI ZZR1100 D unui zzr-ist ce detine acest model.Carena are rupta partea incercuita cu rosu din poza.Cel ce-o doreste trebuie SA-SI plateasca transportul!
  4. Mr.Bean

    Bursa Locala

    vand brau cu protectie la spate nou nout de la IXS, 100 ron fix si genunchere IXS purtate de 2 x, 200 ron neg.
  5. eu de aici mi-am cumparat ceea ce am avut nevoie la moto in materie de leduri,semnalizari,becuri, fara batai de cap inutile si topicuri fara rost: www.lights4all.com
  6. Mr.Bean

    Dau Spre Donatie!

    Razvan,lasa-mi un nr de tel in PM sa te pot suna.
  7. Mr.Bean

    Dau Spre Donatie!

    Donez un sparay de lant "Elf", un bidonas de ulei de furca Castrol 10W la 0,5L, si o emblema KTM.Primul venit,primul servit!
  8. am eu o aripa fata dar este pentru ZZR1100.daca crezi ca se potriveste,a ta sa fie
  9. Mr.Bean

    BURSA LOCALA

    Vand parapanta de simpla comanda in stare foarte buna,fara rupturi ale voalurii sau suspantelor,completa cu seleta si sac de transport, an de fabricatie 91.seleta este destul de murdara si uzata,nu cred ca este seleta ei originala.ele de regula se vand fara seleta,insa eu, am cumparat-o cu tot cu seleta si o vand exact cum am cumparat-o ( http://para2000.org/wings/ailesdek/genair91.html ) , pret negociabil si de bun simt. mai multe detalii in PM. P.S. zilele astea dupa ce se mai domoleste vremea urmeaza sa incarc si niste poze cu aripa.
  10. Mr.Bean

    Util

    cine face capace monopost pentru sei moto si la ce pret?
  11. cine poate face un capac monopost pentru ZZR1100 D, la fel ca si cel din poze? am cautat si pe ebay dar fara niciun rezultat.
  12. cumpar pentru Kawasaki GPZ 500S model 90 urmatoarele componente: aripa fata,cadru de bord,carena frontala,far,parbriz,bord si pedala de frana. (anuntul NU este pentru mine,este pentru un prieten). 0752033489 Paul p.s. sper ca toate componentele enumerate mai sus sa fie in stare buna,fara fisuri,crapaturi si alte defecte ascunse. uitasem un sa mai adaug si bordul propriuzis cu ceasurile
×
×
  • Creează nouă...