mas oyama Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 arata super ok! faina forma i-a dat si modificarea unghiului furcii... chiar discutam si cu Bebe despre asta, si sr-ul ar arata beton cu unghiul putin schimbat.Ce zici Bebe, te conving cumva? nu-l lasa sa te convinga ! e pacat! nu merita,eu nu stiu ce va place cu furcile astea aplecate in fata?numa de pierdut ai! asa ca nu-l lasa sa te convinga! si a ta Nicule ar arata mult mai fain cu furca scurta si roata dolofana, mai gindestete! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 arata super ok! faina forma i-a dat si modificarea unghiului furcii... chiar discutam si cu Bebe despre asta, si sr-ul ar arata beton cu unghiul putin schimbat.Ce zici Bebe, te conving cumva? NUU las-o asha ..aia e un moto mult mai frumos original decit rimbul meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) nu-l lasa sa te convinga ! e pacat! nu merita,eu nu stiu ce va place cu furcile astea aplecate in fata?numa de pierdut ai! asa ca nu-l lasa sa te convinga! si a ta Nicule ar arata mult mai fain cu furca scurta si roata dolofana, mai gindestete! Ce tot spui tot timpul ca numa de pierdut ai, daca se schimba unghiul la furca? gustul tau e cu furca si unghiul asa cum e de la mama lui de acasa... asa iti place tie..corect... Nu uita ca sunt si altii care le plac furciile cu unghiul inclinat, cit despre faza cu "numa de pierdut ai"...nu iti explic nimic ca stii si tu bine cum este cu calcularea unghiului si inclinatia furcii. Daca este bine gindit si lucrat ,merge bine si nimeni nu pierde nimic..... salutare taica si noroc Editat Decembrie 17, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 nu-l lasa sa te convinga ! e pacat! nu merita,eu nu stiu ce va place cu furcile astea aplecate in fata?numa de pierdut ai! asa ca nu-l lasa sa te convinga! si a ta Nicule ar arata mult mai fain cu furca scurta si roata dolofana, mai gindestete! in cazul sr-ului sau ma refeream la modificarea doar cu cateva grade, poate chiar din juguri(sa nu taie cadrul) ma crezi daca iti zic k m-am obisnuit in asa fel incat merg mult mai relaxat cu unghi mare la furca decat cu unghiul original? poze pe drum spre Brasov, poate confirma @custom k nu foloseam mana stanga decat la schimbarea vitezelor si in orase. eram cocotat pe vreo 30 cm de burete(rigidul) de aia sunt asa de sus pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 poze cu farul primit de la OVI...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 Ce tot spui tot timpul ca numa de pierdut ai, daca se schimba unghiul la furca? gustul tau e cu furca si unghiul asa cum e de la mama lui de acasa... asa iti place tie..corect...Nu uita ca sunt si altii care le plac furciile cu unghiul inclinat, cit despre faza cu "numa de pierdut ai"...nu iti explic nimic ca stii si tu bine cum este cu calcularea unghiului si inclinatia furcii. Daca este bine gindit si lucrat ,merge bine si nimeni nu pierde nimic..... salutare taica si noroc stiam ca zburati pe mine de aceea am si postat! las-o totusi asa cai mult mai faina! spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 6, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2009 poze.... mai trebe doar vopsit si gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 poze....mai trebe doar vopsit si gata.. esapamentul e fantastic. Arata foarte foarte bine.Great performances !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 poze....mai trebe doar vopsit si gata.. marbles!felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 bratstyle..felicitari ti-a iesit frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 poze....mai trebe doar vopsit si gata.. Ai facut o treba faina, dar te rog sa bagi un video daca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) poze care pot fii vizionate doar cu acordul parintilor.... am terminat motocicleta in proportie de 80% si trebe facuta alta sa.... Editat Ianuarie 27, 2009 de custom_4_ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) poze care pot fii vizionate doar cu acordul parintilor.... am terminat motocicleta in proportie de 80%si trebe facuta alta sa.... In principiu misto... daca-i prima tentativa de genul asta. La a doua, poate lucrezi ceva mai mult la linii si design. Toba-i cam... naspa. Prea groasa. Rezervorul cam prea inalt. Totusi, misto, in principiu. Bafta! Editat Ianuarie 28, 2009 de Roadkill_Himself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 io zic ca e super ok!cati dintre noi calaresc ceva construit de catre posesor?accesorii luate de prin magazine sau e-bay si gata am facut chopper-ul! din pacate perioada cand fiecare isi chopperea fierul cat putea el de bine sau rau, a cam apus.Pt. mine era o placere sa admir creatiile unor motociclisti la primele intruniri organizate. felicitari pt.munca depusa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 poze care pot fii vizionate doar cu acordul parintilor.... am terminat motocicleta in proportie de 80%si trebe facuta alta sa.... Omu' tot respectul din partea mea!Dar tare a-si vrea sa-i aud glasul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 motocicleta E FACUTA DE MINE SI PT MINE DECI GUSTURILE NU SE DISCUTA.... DAK ERA LA COMANDA ATUNCI POATE K FACEAM UN REZERVOR MAI MIC SI O TOBA MAI SUBTIRE SI CHESTII ........ MS PT FELICITARI SI CAT DE CURAND VOI PUNE SI UN FILMULET... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) poate o fi din cauza ca sta mobra inclinata si tu ai facut din partea opusa chipul la SR, sau mi se pare mie de foame...... nu deranjeaaza ca e rezervorul inalt, nici toba groasa, insa (cum spuneam poate e de la foame) linia cadrului cu a rezervorului se cam pierde, nu e linie continua nu e placut sa critici munca altuia, mai ales ca ai stors tu toata sudoarea din tricou si maieu, nu vrea sa jignesc nici sa te ofensez..... soo nu ma lua la inima! sunt ferm convins ca ai vazut si tu ceea ce am afirmat, insa de multe ori te lasa nervi, rabdarea, timpu, portofelul,aproapele tau, si iti bagi piciorul in toate numa sa se termine, apoi dupa un timp te enervezi ca nu iti place si ca ai avut dreptate de la bun inceput si o iei de la inceput! per ansamblu a iesit bine, fa doua poze cu ea mai dreapta, tot posibilul sa ma insel.. nu ne baga in "szeama", tie sa-ti palca! Ride safe! Editat Ianuarie 28, 2009 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 motocicleta E FACUTA DE MINE SI PT MINE DECI GUSTURILE NU SE DISCUTA.... DAK ERA LA COMANDA ATUNCI POATE K FACEAM UN REZERVOR MAI MIC SI O TOBA MAI SUBTIRE SI CHESTII ........MS PT FELICITARI SI CAT DE CURAND VOI PUNE SI UN FILMULET... Omu' daca tie iti place atunci e bine, restul sunt ZERO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 motocicleta E FACUTA DE MINE SI PT MINE DECI GUSTURILE NU SE DISCUTA.... DAK ERA LA COMANDA ATUNCI POATE K FACEAM UN REZERVOR MAI MIC SI O TOBA MAI SUBTIRE SI CHESTII ........MS PT FELICITARI SI CAT DE CURAND VOI PUNE SI UN FILMULET... N-o pune la corazon, man. In fond, critica poate fi chiar una constructiva. Munca ta nu o dezapreciez deloc, mai ales ca e un proiect misto, adica stilul ales. Keep up the good work! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 nu o pun la "corason" si chiar iti multumesc pt critica dar rezervorul arata mai bine cu saua scobita in cadru dar trebuie sa fac RAR-ul... si toba la fel, fa fii o teava goala dar trebuie sa ma duc la RAR... SALUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 servus custom , cand poti da un buzz pe mess sa vb in legatura cu RAR si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 azi am vopsit rezervorul si aripa cu negru perlat multicolor ( OLD SCHOOL ) maine vin cu poze de la teste ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 azi am vopsit rezervorul si aripa cu negru perlat multicolor ( OLD SCHOOL )maine vin cu poze de la teste ....... Asteptam cu nerabdare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Cool bike, Man! Pur bratstyle, felicitari. Nu prea vezi in tara motociclete customizate in stilul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 salut.... poi din cate stiu oficial e primul brat style de la noi ...... poze pun cand rasare soarele sa se vada perlele k altfel e negru simplu.....azi l-am testat ,pe ploaie cu niku .....)) maine pun si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate