spire Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 decât club de savage, mai bine facem clubul ăla exclusiv de choppere .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 eu zic ca mai trebuie sa asteptati ceva ani ca sa faceti cluburi monomarca..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 eu zic ca mai trebuie sa asteptati ceva ani ca sa faceti cluburi monomarca..... B. Are dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 15, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2005 (editat) Nu-i deloc rea ideea de a face un club exclusiv de choppere!! Daca aveti cumva idee unde pot gasi o carte tehnica pentru savage... as ramane dator cu BAfta si la cat mai MULTE CHOPPERE!!!! Editat Noiembrie 15, 2005 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 Ok si clubul de choppere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 17, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2005 Salutare tuturor!!!! Am facut rost de cartea tehnica ptr suzuki savage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Singura parte nashpa e ca este in germana http://www.ls-650.de/Downloads/Repbuch.zip Bafta multa si la cat mai mult choppere!!!!!!!!!!!!! Daca nu merge link-ul nu-i nici o problema, incerc sa gasesc un alt server zilele astea., deocamdata e inca pe serverul tipului din germania . ENJOY!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 17, 2005 Share Postat Noiembrie 17, 2005 Voi cum v--atzi rezolvat tobele sa sune bine? Ca io deja fac cu nervii. Am vrut sa pun o toba de Harley da mecanicul o zis ca are limitare prea mare pt motorashu de savage. Daca pun tzevi goale ard supapele... Shi daca iau de pe ebay toba custom imi vin anu viitor. arghhhhh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2005 Eu nu am nici o solutie in privinta asta si nu prea imi vine sa fac modificari tocmai pentru a nu distruge ceva prin motor Si eu sunt curios daca a facut careva vre-o modificare la tobe si daca rezultatele sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 18, 2005 Share Postat Noiembrie 18, 2005 Am citit pe undeva ca tobele de Harley sunt si mai ieftine si mai OK decat cele originale: "But the best yet - the muffler... take it off and thow it away, soon. Any Harley exhaust pipe will fit on with only a small shim of metal between the head pipe and the exhaust pipe itself. Cost: Suzuki $483.00 CAD, Harley $71.00 CAD if you ask for one that someone removed when they bought the bike new and replaced it with louder ones. All Harley dealers usually have a stock of these. If not call me and I can send you one obviously cheaper, even after freight. Before and after putting a stock Harley pipe on my '86 LS 650 (which is the best and cheapest upgrade or swap there is [usually $75.00 CAD]) I had a bad backfiring problem. This is due to the idle that the bike is running at at the time. As we are well aware with this unit it tends to idle a little faster when it is warm and then there is less backfiring. This is because at the slow idle the carb is running off the primary jet and allowing a larger amount of fuel that necessary to pool and thus cause a backfire. When the bike comes off the the primary circuit and on the main circuit, this problem stops. You have to find a balance of rpm at idle to solve this problem. Too slow - backfire. Too fast - annoying. The best solution is to replace the stock Mikuni 40 with a Mikuni flat slide. If your budget can stand it. Otherwise... grin and hear it. " Super tare manevra cu manualul!!! http://suzukisavage.com/cgi-bin/YaBB.pl?bo...;num=1114360126 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 18, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2005 E BELEA SITE-ul pe care l-ai gasit !!!! Nota 10!! BAFTA MARE si LA CAT MAI MULTE CHOPPERE!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Schema electrica pt Savage-ul tau din '96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 super cool site-ul. Saptamana viitoare desfac caruratoru shi fac modificarile gasite acolo. Momentan am tras doua gauri adevarate in capacul de la toba. Suna destul de bine, dar tot nu e ce vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 24, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2005 (editat) Aham! Asta o sa fac si eu , o sa dau niste gauri in capacul tobei! Momentan nu am malai pt alta toba Imi dun bani pt curea ... Are cineva idee cam care e duarta de viata a unei curele, in km? A.... mersi pt schema electrica! Ma voi baga sa fac niste modificari Savage-ului, un sisy bar mai inalt decat ala al lui si inca cateva chestii minore.. yam,yam. Hei !! hai sa vedem cu aia!! ce ziceti, va bagatzi? Doar nu vretzi sa singur?? Abea astept sa vina vara!!!!!!!!!!!! BAFTA SI LA CAT MAI MULTE CHPOOERE!! Editat Noiembrie 24, 2005 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 A mea are 12000 mile shi baiatu de la Suzuki a zis ca e mai mult decat ok. Cre ca e vre-o 30000km daca mai tzin bine minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 (editat) Ar fi supppppper! Intr-adevar o gramada de km!! Editat Noiembrie 25, 2005 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 (editat) Va anuntz cand ies la daca vreti venitzi , daca nu .... evident, nu venitzi BAFTA SI LA CAT MAI MULTE CHOPPERE! Editat Noiembrie 25, 2005 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Va anuntz cand ies la daca vreti venitzi , daca nu .... evident, nu venitzi BAFTA SI LA CAT MAI MULTE CHOPPERE! Ash veni cu draga inima barbate.... problema e ca sunt tare departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Noiembrie 25, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2005 ok ! Am inteles , Te astept cand ajungi in RO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Ca sa revenim pe prima pagina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 Pai da , era si cazul... DAR MA INTARZIE ASITIA CU SALARIUL fire-ar ei sa fie cu cardurile lor si uite asa mai tre sa astept pana la beri!! SA MOR DE DREACI!!!!! MAMA LOR>.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Am reglat amestecul dupa cum ziceau meseriashii pe forumul de Savage, dar tot pushca. Shi cum mi-am gaurit capacele de la toba, suna de parca bombardez orashul. Buahhahahah! Nevasta-mea (ca doar a ei e motorul) e cam ingrozita de pushcaturi, asha ca o sa schimb shi jiglorul. Sper sa rezolv cateceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 S-ar putea ca asta sa fie farmecul Savage-ului - sau macar unul din ele... Un walkman cu Iron Maiden dat la maxim rezolva orice backfire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Clar! Shi pe mine ma incanta. Poate ii mai trag maine 2 gauri.... ma omoara Sami (nevasta) da macar pana imi rezolv Harley-ul ma simt bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 S-ar putea ca asta sa fie farmecul Savage-ului - sau macar unul din ele... Un walkman cu Iron Maiden dat la maxim rezolva orice backfire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate