Cata M Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 Marti ne-am luat inima in dintzi si am hotarat ca e vremea sa zburam.La Ciolpani. Eu si Razvan, care s-a lasat de supermoto si acum are enduro . 20 de lei sa te dai cat vrei.super misto. Trebuie sa multzumesc in primul rand lui Radu ca s-a gandit la noi , fotograf profesionist care defapt era acolo sa pozeze pt. o revista.si nu pe noi, binentzeles Ala mai pestritz sunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 bravo pt voi ... si vai de motoare ca le faceti varza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 27, 2005 Autor Share Postat Octombrie 27, 2005 ... si vai de motoare ca le faceti varza pai daca nu vine nimeni sa le cumpere..ce sa facem? sa le tzinem in vitrina? la munca cu ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Octombrie 27, 2005 Share Postat Octombrie 27, 2005 Bun DR-ul !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Traiasca DR-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Faine motoare, fain echipament, faina viata! Keep going! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 Faine motoare, fain echipament, faina viata! Keep going! Asfalt uscat! cred ca nu-i intereseaza f tare daca e uscat asfaltul sau nu. Asfaltul e pentru altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 pai daca nu vine nimeni sa le cumpere..ce sa facem? sa le tzinem in vitrina? la munca cu ele! crezi ca nu vreau sa iau motoru ala? ca am innebunit cand te-am vazut in benzinarie pe lacul tei... mai ales ca arata intr-un mare fel cu rotile alea de supermoto... da problema e ca nici eu nu prea m-am mai preocupat sa il dau pe al meu... numa bine, misto distractia... de abia astept si eu la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Octombrie 29, 2005 Share Postat Octombrie 29, 2005 (editat) cred ca nu-i intereseaza f tare daca e uscat asfaltul sau nu. Asfaltul e pentru altii Cum zici tu, KTM-istule! Editat Octombrie 29, 2005 de sader Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate