Altair Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Ca sa mai aduc in discutie si altceva. Monster-ul e foarte dorit. Totusi, a reusit sa acopere nisa lui atat de bine, ca ajunge sa se vada des pe strazi. Pentru cineva care vrea sa fie altfel, Norton 952 Commando e o alternativa demna de luat in seama. Mie imi place din cale-afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Mda, draguta! Atat doar ca jucaria a devenit americana. Imi imaginez cam ce duduit scoate bicilindrul ala de aproape 1000. Totusi un pic prea retro: cea neagra, cu cadrul ala tubular si liniile de contur aurii imi sugereaza o masina de cusut Singer. Am tinut o vreme pe perete posterul din MotoLife cu versiunea rosie si domnisoara retro la "picioarele" ei. Uite inca un cadru cu cele doua: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 30, 2005 Autor Share Postat Octombrie 30, 2005 Mda, draguta! Atat doar ca jucaria a devenit americana. Imi imaginez cam ce duduit scoate bicilindrul ala de aproape 1000. Totusi un pic prea retro: cea neagra, cu cadrul ala tubular si liniile de contur aurii imi sugereaza o masina de cusut Singer. Am tinut o vreme pe perete posterul din MotoLife cu versiunea rosie si domnisoara retro la "picioarele" ei. Uite inca un cadru cu cele doua: Da, as trage totusi cateva mii de km de tiv la sosele cu masina asta de cusut In ce priveste cea rosie, imi pare rau dar nu ma pot concentra la poza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 interesant topicul doar ca Norton Motorcycle nu mai este o firma britanica ci un americana asa ca ... nu mai reprezinta o alternativa convenabila dpdv financiar oricum nu era... au niste scoruri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Dar Triumph? Sint 100% britanice, iar pretzurile sint comparabile cu cele ale itelienilor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 Nu stiam ca Nortonul nu se mai produce de loc in Anglia. Ca e al americanilor, e mai putin o problema. Ca insa englezii au acceptat sa vanda marca cu tot cu dreptul de a stramuta productia e deja tare. Imi pare rau dar nu stiu cum se poate edita titlul topicului pentru a corecta situatia. Pentru mine Norton ramane un icon al fenomenului moto britanic. Triumph si Norton au apartinut aceluiasi concern. Si Triumph are al sau Bonnenville, si anul acesta Scrambler care arata excelent. Nortonul asta insa imi vorbeste intr-un fel. MSRP este de cca USD 15,000 si nu se distribuie deocamdata decat in US. One day... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate