urzica Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Duminica trecuta intre 16-16.30 parca, in timp ce alergam sa prind trenul de Bucuresti am vazut o Honda secerata. Circulatia oprita, urme de creta pe jos, cativa motoristi adunati… Cine are info ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Duminica trecuta intre 16-16.30 parca, in timp ce alergam sa prind trenul de Bucuresti am vazut o Honda secerata. Circulatia oprita, urme de creta pe jos, cativa motoristi adunati… Cine are info ? fuk, nu din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Noiembrie 1, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2005 fuk, nu din nou nu din nou ce? ti se pare ca glumesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 nu din nou ce? ti se pare ca glumesc? se referea la urmele de creta...adica deces.. poate are cineva mai multe informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 nu din nou ce? ti se pare ca glumesc? Nu, ma refeream la accidente grave! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 pana la mai multe detalii sa speram ca era doar o filmare si nimic real... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Noiembrie 1, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2005 pana la mai multe detalii sa speram ca era doar o filmare si nimic real... Parca filmarea implica si niste camere de luat vederi…sau nu? Din pacate realitatea e trista. Accident cu victime ! Astept detalii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Duminica m-am plimbat toata ziua, si am trecut de cateva ori si prin oras, dar nu am vazut nimic. Mai intreb, poate stei cineva ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 nici eu nu am auzit nici un zvon...dar aici in brasov motociclistii sunt uniti precum uleiul cu otetul intr-o sticla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Noiembrie 1, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2005 Oricum...ma mir. Cineva ar trebui sa aibe o idee. Kiar si vaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 Pai dati un telefon la Circulatie, intrebati la biroul lor de relatii cu publicul. Macar merita sa incercati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRY Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 (editat) Accident cu victime! Astept detalii! De ce? Te intereseaza sau doar vrei sa stii? Consider ca este OK daca se posteaza despre accidente si intamplari neplacute in trafic, in care au fost implicate persoane de pe forum, cunoscuti sau rude. Atunci mi se pare normal, sa postezi si sa-ti dai cu parerea (de rau.) Dar daca se posteaza accidente, care se intampla "undeva" si la care, facand abstractie de motocicleta nu au nimic in comun cu forumul - se fac doar din pura curiozitate, si dintr-o sete morbida de senzatii si zanzanie. Nu cred ca avem nevoie de asa ceva. O sa ajungem sa postam accidente din Mexic sau China, si binenteles ca toti isi vor exprima parerile de rau si uimirea pe forum. PUTIN RESPECT. Puncte se pot aduna si in alte feluri. Editat Noiembrie 1, 2005 de SRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Noiembrie 2, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 2, 2005 De ce? Te intereseaza sau doar vrei sa stii? Consider ca este OK daca se posteaza despre accidente si intamplari neplacute in trafic, in care au fost implicate persoane de pe forum, cunoscuti sau rude. Atunci mi se pare normal, sa postezi si sa-ti dai cu parerea (de rau.) Dar daca se posteaza accidente, care se intampla "undeva" si la care, facand abstractie de motocicleta nu au nimic in comun cu forumul - se fac doar din pura curiozitate, si dintr-o sete morbida de senzatii si zanzanie. Nu cred ca avem nevoie de asa ceva. O sa ajungem sa postam accidente din Mexic sau China, si binenteles ca toti isi vor exprima parerile de rau si uimirea pe forum. PUTIN RESPECT. Puncte se pot aduna si in alte feluri. Nu stiu cine esti dar m-au cam dezamagit randurile tale. Eu inteleg ca motoristii de prin Brasov nu sunt uniti de felul lor. Insa pentru acest fenomen se pot gasi solutii. Asa cum se pot gasi si pentru cei egoisti ca tine. Primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost sa postez. Mi-e greu sa cred ca un tip ca tine (care probabil se considera motociclist de soi) ar fi trecut pe langa accident limitandu-se la ideea de familie, rude sau membrii ai acestui forum. La urma urmei si un accident din Mexic sau China, nedorit de fiecare data, sper, merita discutat. Sau mai bine zis prevenit. Sper sa fii printre putinii care gandesc in acest fel. Dar sa revenim. In continuare astept cu sincer interes detalii. In cazul in care acestea au sanse sa apara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 2, 2005 Share Postat Noiembrie 2, 2005 Accidente Sa invatam din greselile altora ... @SRY: Dupa cum prea bine reiese din descrierea forumului, ideea este sa invatam, chiar daca motociclistul implicat in accident nu ne este ruda, prieten sau cunostinta. Astazi o sa incerc sa sun la politie, sa vad daca aflu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate